2777
2789
عنوان

خیلی کم آوردم

651 بازدید | 60 پست

خیلی خسته ام .همونم که گفتم که با نامادریم زندگی میکنم اون میخواست من برگردم خونم ولی شوهر کثافتم قبول نکرد .بچه هام آواره شدن .نمیتونم خونه پدرم نگه دارم .شوهرم هم تو دوساله نمیبره خونم .خسته شدم😭😭با تمام وجودم مینویسم که بمونه اینجا واقعا خسته ام .الان چند هفته ست که مقاومت میکنم که بچه هارو نیارم خونه پدرم که شوهرم ادب بشه ولی اون زنگ میزنه تهدید میکنه بچه رو نگه نداری .میام محل کارت نمیزارم دیگه کار کنی . .میگم ناانصاف تو خیانت کردی تو منو ازخونم بیرون کردی تو منو از بچم دور کردی حالا میگی بیا بچه نگه دار خونه پدرت همه اینارو با اشک دارم مینویسم .خیلی داغونم .😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیتونی مستقل بشی؟

تواین گرونی مردها نمیتونن زندگیارو بچرخونن ی زن چطور بتونه؟ اونم یهویی از دل ی زندگی پاشه و ی زندگی بخواد درست کنه مث ی مرد خرج مخارج و اجاره و.. من با اینکه شاغلم نمیتونم.ازپس زندگی بربیام

متوجه نمیشم

چرا باید ادبش کنی؟اون اگه میخواست ادب بشه سی سال پیش ننش ادبش میکرد

پاشو برو شکایت کن ازش نشسته فاز غم گرفته

منتظری دل کدومشون برات بسوزه؟؟اول باید خودت گلیم خودتو از آب بکشید با چنگ و دندون نه اینکه دنبال جا باشی دختر

تواین گرونی مردها نمیتونن زندگیارو بچرخونن ی زن چطور بتونه؟ اونم یهویی از دل ی زندگی پاشه و ی زندگی ...

دقیقا نمیتونم دوتا بچه رو هندل کنم .و اینکه خونه پدرم جا ندارم نگه دارم

بله.مندقهرنکردم اون نمبخواد

برو مهراوه بزار اجرا بگو به جهنم که نمیخوای منم عاشق چشم ابروت نبودم بچه ها ترس از طلاق داشتن تمام این مدام بخاطر اونا صبور بودم

مردا تا میفهمن محتاجشون بدتر میکنن دوسال زمان زیادی بود متوجه این موضوع بشی

برای خودت ارزش قائل شو پاشو برو درخواست طلاق بده از این شوهر بی مسئولیتت مهریتم بزار اجرا