2777
2789
عنوان

خیلی کم آوردم

467 بازدید | 59 پست

خیلی خسته ام .همونم که گفتم که با نامادریم زندگی میکنم اون میخواست من برگردم خونم ولی شوهر کثافتم قبول نکرد .بچه هام آواره شدن .نمیتونم خونه پدرم نگه دارم .شوهرم هم تو دوساله نمیبره خونم .خسته شدم😭😭با تمام وجودم مینویسم که بمونه اینجا واقعا خسته ام .الان چند هفته ست که مقاومت میکنم که بچه هارو نیارم خونه پدرم که شوهرم ادب بشه ولی اون زنگ میزنه تهدید میکنه بچه رو نگه نداری .میام محل کارت نمیزارم دیگه کار کنی . .میگم ناانصاف تو خیانت کردی تو منو ازخونم بیرون کردی تو منو از بچم دور کردی حالا میگی بیا بچه نگه دار خونه پدرت همه اینارو با اشک دارم مینویسم .خیلی داغونم .😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونی مستقل بشی؟

تواین گرونی مردها نمیتونن زندگیارو بچرخونن ی زن چطور بتونه؟ اونم یهویی از دل ی زندگی پاشه و ی زندگی بخواد درست کنه مث ی مرد خرج مخارج و اجاره و.. من با اینکه شاغلم نمیتونم.ازپس زندگی بربیام

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

متوجه نمیشم

چرا باید ادبش کنی؟اون اگه میخواست ادب بشه سی سال پیش ننش ادبش میکرد

پاشو برو شکایت کن ازش نشسته فاز غم گرفته

منتظری دل کدومشون برات بسوزه؟؟اول باید خودت گلیم خودتو از آب بکشید با چنگ و دندون نه اینکه دنبال جا باشی دختر

تواین گرونی مردها نمیتونن زندگیارو بچرخونن ی زن چطور بتونه؟ اونم یهویی از دل ی زندگی پاشه و ی زندگی ...

دقیقا نمیتونم دوتا بچه رو هندل کنم .و اینکه خونه پدرم جا ندارم نگه دارم

بله.مندقهرنکردم اون نمبخواد

برو مهراوه بزار اجرا بگو به جهنم که نمیخوای منم عاشق چشم ابروت نبودم بچه ها ترس از طلاق داشتن تمام این مدام بخاطر اونا صبور بودم

مردا تا میفهمن محتاجشون بدتر میکنن دوسال زمان زیادی بود متوجه این موضوع بشی

برای خودت ارزش قائل شو پاشو برو درخواست طلاق بده از این شوهر بی مسئولیتت مهریتم بزار اجرا