2777
2789

@7272‍  سلام خواهر اون طرف تعلیق شدم😂😂

ببین عجب درست گفتی دوشنبه ۱۰۵۰۰ بود طلا 

الان شد ۱۰۷۰۰ 

من بدبخت کسی نبود ببرم شهر 

ماشینم نداشتیم . ولی پشمام دقیق حدس زدع بودی 

بنظرت دیگ نمیاد رو ۱۰۵۰۰ یا ۱۰۳۰۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@7272‍ سلام خواهر اون طرف تعلیق شدم😂😂ببین عجب درست گفتی دوشنبه ۱۰۵۰۰ بود طلا الان شد ۱۰۷۰۰ من بدب ...

احتمال تنش بین امریکا و ونزوئلا هست این ممکنه طلا بالاتر بره.هر خبری ممکنه روش تاثیر بزاره حالا یا مثبت یا منفی ولی در کل انس جهانی بالاست فک نکنی طلا میاد تا ۹ .الانم زیاد بالا نرفته من دیشب خریدم ۱۰۵۶۰ بود

الان ۱۰۷۴۰.ریگه ی کم بالا پایین میشه.که اون پایین اومدنه ی فرصت خریده.بعدازطهر کسی رو ببر بخر.بگرد ۳درصد بخر

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
@7272‍ سلام خواهر اون طرف تعلیق شدم😂😂ببین عجب درست گفتی دوشنبه ۱۰۵۰۰ بود طلا الان شد ۱۰۷۰۰ من بدب ...

همین الان نگاه کردم ۱۰۷۱۶

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

چطوری خوبی.طلا خریدی ؟

نگران نباش بنظرم احتمالش زیاده باز هفته بعد اصلاح داشته باشه اونم کوتاه مدت و فرصت خرید بده

چطوری خوبی.طلا خریدی ؟نگران نباش بنظرم احتمالش زیاده باز هفته بعد اصلاح داشته باشه اونم کوتاه مدت و ...

سلام نهههه نخریدمممم نشد برممم . خاسم فردا برم ولی باز میره رو ۱۱ 

🤕نره رو ۱۲ ۱۳ 

سلام نهههه نخریدمممم نشد برممم . خاسم فردا برم ولی باز میره رو ۱۱ 🤕نره رو ۱۲ ۱۳

ببین هفته بعد جواب ایران خودرو میاد باز بانک مرکزی تمام تلاشش رو میکنه که نقدینگی رو از دست مردم جمع کنه .و ی کم اصلاح داره نمیدونم تا ۱۰۵۰۰ بیاد یا ن ولی قطعا ی اصلاح میده .

جدییی یکم صبرکنم پس . تو اندازع چقدر دیروز خریدی

من دیروز ۱۰۰ خرید زدم .۱۰۰ مونده ولی میمونم تا هفته بعد.دیگه هر چی شد شد

جدییی یکم صبرکنم پس . تو اندازع چقدر دیروز خریدی

برای من وامه.اگه بگم چ بلایی سرم اومده پارسال شهریور درخواست وام دادم اونموقع ایران خودرو ی ماشین به اسمم دراومد و طلا گرمی ۴ میلیون بود وام رو ندادن ماشین رو از دست دادم دقیقا ۱سال و ۱ماه گدشت تا وام رو دادن ۱۰ روز پیش وام رو برای من ریختن.ببین چ ضرری کردم.ماشین هیچی.طلا هم از ۴ اومد تا ۱۱.اونم ماشینم الان ۴۰۰ میلیون گرون شد.اصلا بهش فک میکنم حالم بد میشه

هففففففف چی بگم بخداا من ک پولم داره خرج میشه ۱۰ تومنش خرج کردم

ای بابا دختر برو بخر.تو که فعلا فعلا قصد فروش هم نداری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز