2789

کاااآااار..‌‌‌‌‌..‌‌‌‌‌‌

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همین که میری سرکار و کار داری خودش خیلییه ....قدرشو بدون

بودن هم بودن های قدیم...نه اینترنت بود،نه تلفن...فقط نگاه بود،روبرو...چشم در چشم،به همین خلوص.....به همین کیفیت..به همین سادگی

منم هم ازش خوشم میومد هم نمیومد 

میگفتم من بااین ب ارزوهام نمیرسم 

ولی خانوادم کلی باهام صخبنجت کردن و بلخره جواب بله دادم ته دلم ولی انچنان راضی نبودم

یکم با من بمون...

قربون صدقم میرفت محبتش و کامل خرج من میکرد ما هنوز عقد نبودیم 

همونطور ک گفتم مخم هوا داشت بعد از چند روز گفتم من پشیمون شدم گفتم میخوامت ازتون التماس و از من انکار

اونیکی خالم دید رابطمون دا ه خراب میشه 

نامردی کرد خرابترش کرد گفت حق باتوعه توهنوزبچه ای درس بخون با ی ادم تحصیلکرده عروسی کن این چیه اخه

منم خوشم اومد از حرفاش 

خلاصه کلی حرف اورد و برد

چهارسال با حرف خالم دسرخالمو بازی دادم 

پسر خالم میگفت بریم پیش بابابزرگ خرف بزنیم 

خالم میگفت رفتی اونحابگو من میام زنه بشم

ولی اومدی بیرون بگو نه بذا. اون با بشه

بخدا قسم چهارسال بااین حرف گذشت

یکم با من بمون...