2777
2789
عنوان

بابام از پول محروممون کرده

201 بازدید | 8 پست

پول بهمون نمی‌ده همش واسه خودشه، سه تا بچه جوون، هزارتا مریضی خدا بزنه کمر زنایی که پیرامون رو چص ناله ای بزرگ میکنن، کاش یکم این افراد شعور داشته باشم پیرامون رو درست تربیت کنند ، خاک بر سر کسایی که بچه هاتون رو خدا میدونن،

حالا این حق کنه پدرم همه رو گول زده خدا رو که نمیتونه گول بزنه، همه فکر میکنن بسیار اهل دین و با نماز و قرانه، ولی به ما که میرسه همش تموم میشه.

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

چرا پسراشون رو پیرامون میزنه اه

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمهایی که الان ممکنه یک درصد گارد بگیرید پسراتون رو درست تربیت کنید، ازدواج میکنن دنبالشون ندوید پسراتون شوهر شماها نیستن

اخ اخ شکر بیرون تبر خونه🫠

کاش فقط همین بود از صبح تا شب میشینه مثل پیرزنا حرف زدن که اره خانواده مادری تون اینجوری به خانواده ام کردن(خانواده اش فتنه دو عالمن)اینقدر حرف نمیزنه و دعوا می‌کنه انتظار داره برم بزنمشون میگم به من چه عاق میکنه

پدرتون خرجتون نمیده؟درامدش چقدره؟خودتون شاغلید؟

نه خرج نمی‌ده درآمدش زیاده زیاد سه تا واحد اجاره دادیم حقوق شغلیش هم بالاست چص تومن در ماه به ما میرسه اونم تقصیر اون خواهر بی عرضه کثافتشه، البته دختر خواهرش هم احتمال بالا تو سایته شناساییم کرد بگم خاک بر سر خودش و مادرش

نمیدونم پدرت دقیقا چکار میکنه 

شاید واقعا داشته باشه و خرج نکنه

ولی اوضاع اقتصادی واقعا بده 

ابتدایی ترین نیاز ها به سختی رفع میشن و عمده فشار روی پدرهاست 

اگه فکر میکنی دستش خالیه و نمیتونه خرج کنه لطفا درکش کن ♥️

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

نمیدونم پدرت دقیقا چکار میکنه شاید واقعا داشته باشه و خرج نکنهولی اوضاع اقتصادی واقعا بده ابتدایی تر ...

نه عزیزم داره خیلی داره خیلی زیاد منتها اعتقاد داره دختر نباید لباس بخره بپوشه یه لباس رو ما برای یه سال هر روز دارم تاکید میکنم هر روز میپوشیم! بعد دختره حقوق باباش ۱۲ تومن شاید به زور برسه باباش عرضه داره دختره هر روز یه لباس جدید می‌پوشه، من هر روز خدا یه لباس تنمه با یه شلوار. اعتقاد داره نباید بخورید و بخرید تا پس انداز کنیم این همه سال پس انداز کردیم دولتش جمع شد حالا رفته درخواست طلاق و دنبال زن دوم