2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید التماس میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 78 پست
فکر خودکشی زده ب سرم من خیلی عذاب کشیدم مگه چند سالمه ۳ ساله داستان من همینه واسش هیچی مهم میس اصلا ...

چند سالته بگرد دنبال خیر اینا هستند کسایی که کمک کنند

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

اخه نمیزاره واقعا میندازه بیرون میبینی در و قفل میکنه میره یا خونه میشینه در و قفل میکنه من جلو در ب ...

ببین بهت چی میگم اگه بی ذاته تو از اون بدتر باش 

میری تو کوچه براش آبرو نمیزاری شروع میکنی داد و بیداد کردن 

همه چی بلند جلو همسایه ها میگی 

بعدم اگه هواست بندازت بیرون دلت نمی سوزه 😀

کم نیار جلوش 

اگه پول یا طلا داره ازش بردار قایمکی بعدن برو از اون خونه 

برو بهزیستی قبولت میکنن

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کاری پیدا کن که جا خوابم بدن بهت یا برو بهزیستی شهرتون

یهزیستی قبول نمیکنن کارم نیس اصلا میبینی میگ بچه کجایی چند سالته واقعیت من ۱۶ سالمه فکر کردم تو تایپ اینجا اگ سنم پایین باشه قبول نمیکنن گفتم ۱۹ من ۱۶ سالمه

کمیته امداد برو اونجا حتما قبولت میکنن 

کدوم شهری؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
ببین بهت چی میگم اگه بی ذاته تو از اون بدتر باش میری تو کوچه براش آبرو نمیزاری شروع میکنی داد و بیدا ...

مشگل همینه منم میخام اینکار و کنم طلاهاش تو اتاقه خواهرم میخابه پشت در اینه و میز میزارن من نرم تو وگرنه خاستم بردارم برم ی جا اجاره کنم منم فکر همینم میترسمممم خداشاهده هوام سرده من دوباره اوره بشم اون پسره این دفعه منو میکشه میگ چ مادری داری نمیتونمم چیزی بهش بهش

مشگل همینه منم میخام اینکار و کنم طلاهاش تو اتاقه خواهرم میخابه پشت در اینه و میز میزارن من نرم تو و ...

خواهرت نگه میداره ؟  چرا تو نگه نمیدارعد

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
۱۶ سالته ۲ساله با پسره ای؟

پسره انقدر هوامو داشته فکر کن مادرم مینداخت بیرون میومد منو میبرد پیش مادرش سر من دعوا کرد با این خانواره باز منو قبول کرد ادم حساسبه الان بهش بگم مادرم دوباره این حرفارو میزنه اونم ترکم میکنه همه چی میپاچه اصلا داغوتم نمیدونممم چیکار کنممم کجا برم چ غلطی کنم

خواهرت نگه میداره ؟ چرا تو نگه نمیدارعد

منم همینو میگم دیگ میگم مگه من بچت نیستم پس اونم بنداز بیرون من بدبخت خسته شدم از این وضعیت نمیدونم چیکار کنم چ گلی ب سرم کنم ی جوری هوا اونو دازه انگار من و از خیابون اورده

مطمنی مادرته؟؟؟مگ میشه مادر دختر جوونشو بندازه تو این جامعه بگه برو؟

منم همیننو میگم مگه چند سالمه اخه نمیدونم برم خودمو بکشمممم خسته شدم دیگگگ من😭😭😭😭😭😭

مادربزرگی پدر بزرگی خاله ای عمویی دایی کسی نداری بری پیشش

خورد و خوراکتو چیکار میکنی 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
ببین بهت چی میگم اگه بی ذاته تو از اون بدتر باش میری تو کوچه براش آبرو نمیزاری شروع میکنی داد و بیدا ...

کمکم کنید توروخدا این خیلی ادم سلیطه ای میترسم برم بیرون بیام رام نده در و قفل کنه چون اینکار و میکنه کرده چند بار یا منو ب زور با داد و بیداد میندازه بیرون یا میرم مغاطه سریع در و قفل میکنه