2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید التماس میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 78 پست
مادربزرگی پدر بزرگی خاله ای عمویی دایی کسی نداری بری پیششخورد و خوراکتو چیکار میکنی

همه رو دارم مامان بزرگم انقدر هوامو داشت پیش اون بودم اومد منو اورد پیش خودش اونام گفتن زهرا اگ ببری دخترتو دیگ نمیزارم‌بیاری شا اسنم گفت نگه میدازم ک اسنجوری شد همه شون سر مادرم باهامون حرف نمیزنن یعنی میزننا تلفنی نمیتونن نگه دارن خیلی وضهیت بده 

ببین بهت چی میگم اگه بی ذاته تو از اون بدتر باش میری تو کوچه براش آبرو نمیزاری شروع میکنی داد و بیدا ...

کمکم کنید توروخدا این خیلی ادم سلیطه ای میترسم برم بیرون بیام رام نده در و قفل کنه چون اینکار و میکنه کرده چند بار یا منو ب زور با داد و بیداد میندازه بیرون یا میرم مغاطه سریع در و قفل میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمکم کنید توروخدا این خیلی ادم سلیطه ای میترسم برم بیرون بیام رام نده در و قفل کنه چون اینکار و میکن ...

چطوری کمکت کنیم 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
عزیزم حتمابرو پاسگاه حتمااا‌.اونجامیفرستنت‌مکان امن..حیف داداش دارم وگرنه میگفتم بیای پیش خودم😢

هیچ کاری نمیکنن دختر رفتم من اواره کرده بود رفتم کاری نکردن

کمکم کنید توروخدا این خیلی ادم سلیطه ای میترسم برم بیرون بیام رام نده در و قفل کنه چون اینکار و میکن ...

خدا شاهده تهران بودم میگفتم بیا پیش خودم الان چه کاری از دست ما ساختست بزات؟

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

دارم میگم که برو جلو همسایه ها آبروش ببر 

قشنگ‌ میشینی دم در داد میزنی تا همه بفهمن نگهت نمی داره میندازت بیرون بگو خب بعدن میزنی زیر گریه و غش 

قشنک کاری میکنی یه محل بریزن بیرون و وقتی همه مردم اومدن بیرون ازشون میخوای به پلیس زنگ بزنن التماس کن بگو خواهش میکنم زنگ بزنید پلیس این من میخواد آواره کن من نمیدوم

تا اینجا اوکی؟

اونام زنگ میزنن پلیس میاد چون دست پلیس نیست میاد نصحیت کنه تو چی میگی ؟ میگی نگهم نمیداره سه ساله آزگارم و الانم تهدید به مرگم کرده کتکم میزنه 

بگو من اینجا نمی‌مونم اونا چیکار میکنن مجبور میشن زنگ بزنن به امداد رسان و بهزیستی بیاد صحبت کنه تا مشکلتون حل بشه 

تو اینجا کوتاه نیا بگو شما برید منو کتک میزنه من آرامش ندارم ، میندازم بیزون 

مجبور میشن ببرنت ت

تمام 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
عزیزم حتمابرو پاسگاه حتمااا‌.اونجامیفرستنت‌مکان امن..حیف داداش دارم وگرنه میگفتم بیای پیش خودم😢

دورت بگردم خداشاهده مگه چند سالمه الان فقط استرس داره جونمو میگیره💔

عزیزم‌بگوچیکارکنیم برات.؟خواستت چیه🥺

من نمیدونم چیکار کنم خودم موندم استرس دارم نگرانم همه چیم میپاچه حتی رابطم با اون پسره تموم میشه هوام سرده اواره میشم