2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید التماس میکنم

844 بازدید | 78 پست

دوستان من ۱۹ سالمه بعد پدر مادرم جدا شدن ۳ ساسله من بدبختی کشیدم اوره خیابون شدم مادرم رام نمیداد بعد ی مدت خابگاه گرفت ۴ ماه اونجا بودم قبل اون خونه این رفیق اون رفیق اواره بودم تو زمستون الانم منو خفت کردم ۱ ماه پیش بخیه خورده بود پام یکی از بچه های خابگاه ب مادرم زنگ زد اومد بیمارستان الان منو اورده خونه ۱ ماه میشه بعد بزگشت امروز گفت شنبه برو بیرون ما میخاییم بریم مادرم ازدواج نکرده پدرم شرایط نگه داری نداره نیستش اصلا خانواده پدر و مادرمم نمیتونم برم کمکم کنید کجا برم دارم دیوونه میشمممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااا مادرت ازدواج نکرده پدرت چی

پدرم پیداش نیس شرایط نگه داری منو نداره من پیش مادرم بودم اصلا وضعیت خیلی بده مادرم ازدواج نکرده ی حواهر ۱۲ ساله دارم برگشت گفت شنبه جا پیدا کن برو ما میخاییم بریم بیرون نمیخام اینجا باشی

واقعا این چه مادریه باهاش دعوا نگرفتی ؟

پرو میشینی سرجات میگی ، میخواستی بچه نیاری الانم مسوولیت قبول میکنی

بلند نشی بری هاااااااا 

هر چی از دهنت در اومد میگی . وظیفه اش که ازت مراقبت کنه 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
دانشگاه نمیری؟ نمیتونی باز بری خوابگاه؟

داشنگاه نمیرم 

من  با ی پسره هستم ۲ ساله اونم شرایطشو نداره مثل پدر هوامو داشت مادرم مینداخت بیرون میومد دنبالم اونم سرکار میره نمیتونه شرایطشو واقعا نداره منو نگه داره ب اونم بگم داستان میشه چون گفنم مادرم دیگ راضی شده

وااااا چه بیشور بمون پیش مامانت

اخه نمیزاره واقعا میندازه بیرون میبینی در و قفل میکنه میره یا خونه میشینه در و قفل میکنه من جلو در بمیرمم باز نمیکنه خیلی ادم بببخشید ببخشید بی ذاتیه

واقعا این چه مادریه باهاش دعوا نگرفتی ؟پرو میشینی سرجات میگی ، میخواستی بچه نیاری الانم مسوولیت قبول ...

دختر مامانم خیلی سلیطه اس نمیزاره داد و بیداد میکنه میبینی برم مغازه در و قفل کرده 

یه کاری پیدا کن که جا خوابم بدن بهت 

یا برو بهزیستی شهرتون 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

فکر خودکشی زده ب سرم من خیلی عذاب کشیدم مگه چند سالمه ۳ ساله داستان من همینه واسش هیچی مهم میس اصلا این زن نمیگ بچم کجا بره قشنگ امروز من بیرون بودم اومدم گفت تا شنبه گم میشی میری ها