2777
2789
عنوان

جاریام

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 26 پست
ممادر شوهرم منو از همشون بیشتر دوس داره پدر شوهرم بارها جلو همشون بهم گفتن زتدگیم ب فدات

پس واسه همین باهات لجن😂

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پنج تا جاری دارم.یکی با هم تو یه کوچه ایم.ده روز پیش عروسی دخترش همه رو دعوت کرد و کارت به همسایه ها ...

یکی از جاریام منو ادم حساب نمیکنه ولی با شوعرم خیلی گرومه

برای حاجت روا شدنم یه صلوات بده🍀💚

🥲

🫂🥲حرص نخور اصلا خب؟

اینا از حسادته 

توام ادم حسابشون نکن 

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

یکی از جاریام منو ادم حساب نمیکنه ولی با شوعرم خیلی گرومه

خودش آدم نیست.تو ام محل نده.من سی سال خدمتکارشون بودم.الان به خون من تشنه ان.منم دیگه دلم سیاه شده چشم تو چشم هم بشم سلام نمیکنم.از جمله دو خواهر شوهر و این جاری همسایه.

واع.نفهمیدی چرا ؟

عزیزم عمریه کارشونه.همین دخترش موقع موشک باران اسراییل داماد غریبه بود میخواستن از شهر غریب پدر و مادر داماد برا بار اول بیان خونه اینا و انگشتر نشان بیارن.شب قبلش اومدن گفتن سوپرایز فردا جشنه و خواهر شوهر و بقیه از ترس موشک رفتن شهرستان و ما بی کس هستیم.منم عزا دار فوت مادرم بودم ولی گفتم دختره گناه داره و رفتیم خونشون.دو روز بعد از درب خونه اشان رد شدم دخترش تا منو دید به جا سلام دوید تو حیاط‌

🫂🥲حرص نخور اصلا خب؟اینا از حسادته توام ادم حسابشون نکن

باور میکنی امشب دورهم بودیم اون یکی جاری اومد من بچه خواهر شوهرم بغلم بود رفتم ک باش احوال پرسیکنم حتی بهم ی نگام نکرد رد شد رف منم اصلا جوری شدم رفتم نشستم خودش اومد بهم دس داد 

برای حاجت روا شدنم یه صلوات بده🍀💚

باور میکنی امشب دورهم بودیم اون یکی جاری اومد من بچه خواهر شوهرم بغلم بود رفتم ک باش احوال پرسیکنم ح ...

🥲هعی