2777
2789
عنوان

سلام بیا

127 بازدید | 13 پست

@انشتین‍ 

سلام تاپیکم حذف شد 

هر چی گفتی درست بود فقط دوتا پیام آخر تون ندیدم چون تاپیک حذف شد هر چی فهمیدین راست بود 

یعنی این پسر عاشقم نیست؟ 

جدا بشم؟ 

چیکار کنم.؟

بهش شک دارم

اصلا هیچ جا با خانوادش و ناپدریش نمیره اضافی  تو خونه 

مثل حرف خود شما 

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

سلام عزیزم،  آخرین پیامم این بود که وقتی مردی، دختری رو واقعا دوست داشته باشه براش هممممه کاری میکنه ازش حمایت میکنه و کلی براش خرج میکنه حتی قبل از اینکه دختره ازش چیزی بخواد مگر اینکه اون دختر رو لایق خرج کردن ندونه و در اصل فقط گرفتن محبت و توجهی که بهش نیاز داره براش مهمه ولی در عوض به دختره هیچ چیزی نمیده و هر وقتم دید دختره خسته شده و میخواد ولش کنه شروع میکنه به گریه و خواهش و التماس و تهدید به خودکشی تا دختره رو برگردونه چون میدونه ساده تر و کم توقع تر و احمق تر از این دختر جایی پیدا نمیکنه و با هر دختری بخواد آشنا بشه باید براش پول خرج کنه. خونتون هم که فعلا مردی نیست با مادرت آشنا میشه و یه راهی به خونتون پیدا میکنه حتما فکر میکنه چون مرد ندارید خونتون بی صحابه باور کن مادرشم فقط میخواد از شرش خلاص بشه خودت میبینی که مادره شوهر کرده و اینم دیگه اضافیه. من ساکن یه شهره خیلی گرمم یادمه وسط ظهر بود با دوستم از دانشگاه برمیگشتیم که دوست پسرش اومد دنبالش فکر کن دختره سریع بهش گفت عجب هوس جیگر کردم الان باید بریم جیگر برام بخری و واقعا پسره بردش تا نهار جیگر بخورن اصلا بهش نگفت آخه کدوم جونوری ساعت سه ظهر تویه این گرما جیگر میخوره. ببین اگر میخوای باهاش بمونی اصلا مشکلی نیست بمون ولی به شرطی که برات خرج کنه نه این که چند سال باهاش بری بیرون ببوستت بغلت کنه وووو نیازش رو برطرف کنه آخرم بهت بگه پول اسنپ رو تو میدی یا من بدم آخرم خودت حساب کنی اونم بدون نهار و شام و هدیه. تاپیک بعدیت رو دیدم خودت رو با اون خانم که پنج سال صبر کرده مقایسه نکن مگه اونا هم مثل شما بچه طلاق بودن و شرایط شما رو داشتن؟ الان مشکل پنج سال نیست مشکل اینه که قراره تویه این مدت چیکار کنه اصلا این پنج سال از کجا در اومده؟ نکنه قراره مهاجرت کنه یا دلیل خاصی داره؟ 

سلام عزیزم، آخرین پیامم این بود که وقتی مردی، دختری رو واقعا دوست داشته باشه براش هممممه کاری میکنه ...

باورت میشه تمام کات کردنام باهاش سر همین پول بود نه دخترا 

چون دلمو میزد این رفتارش . 

امروز بهش گفتم منو ببر یجا منو برد پارک همین 

بهش گفتم نمیتونم به مامانم بگم از دوست پسر داشتن بدش میاد حتی از زیاد نامزد بودن هم بدش میاد تعجب کرد ناراحت شد گفتم اگه به مامانم بگم دیگه هیچ وقت نمیزاره باهات باشم گفتم نکنه میخوای بیای خونمون گفت ارههههههههه.

مثل همیشه دست تو جیبش نکرد هیچ . 

می‌گفت مامانش و ناپدریش همیشه در اتاقشون قفل میکنند

می‌گفت داداشش سیگار می‌کشه

خواهر ناتنی هم داره کوچیکه

گفت که هر جا ناپدریش می‌ره این اصلا باهاشون مهمانی هم نمیره

همش تو خونش 

اینا. و بزور گفت 

بهش گفتم کی ازدواج میکنیم با شوخی گفتم گفت به همه چی بستگی داره گفتم یعنی چی گفت هیچی هر چی پرسیدم هیچی نگفت . 

گفت به همه چی بستگی داره تا ببینی. 

گفتم مامانت سراغ منو نمیگیره گفت نه گفتم نمیگه با دختره کجا میری گفت نه .

گفت مامانم بهم میگه پسرم باید خرجم کنه بهم پول بده 

رفتیم مغازه دوسش بعد دوسش دارم تحریر داره بهش گفت برای دختره چی بخر ب حساب خودت خودکار صورتی بعدش گفتم یالا بخررر ب شوخی بعد دیدم گفت خودکار صورتی فقط گفتمش نه نمی‌خواد اونم نخرید 

چیکار کنم بنظرت کات کنم؟

بنظرم این پسر با وام گرفتن اینا شاید بتونه خونه رهن کنه و ماشین مدل پایین زندگی معمولی داشته باشه که مامان من اصلااااااااااااا منو بهش نمی‌ده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین رفتار و برخورد امروزش نمونه پنج سال آیندته همش همینه.  اگر دوست داری همینجوری باهاش سر کنی میل با خودته تا آخرش همینه توقع چیزی نداشته باش و غر هم نزن چون لیاقتت همین قدره. 

ببین رفتار و برخورد امروزش نمونه پنج سال آیندته همش همینه. اگر دوست داری همینجوری باهاش سر کنی میل ...

چجوری بهش بگم اینو میخام اون میخام 

باورت میشه تمام کات کردنام باهاش سر همین پول بود نه دخترا چون دلمو میزد این رفتارش . امروز بهش گفتم ...

امروز کلا چقدر برات خرج کرد؟  ببین بحث پول نیست بحث خواستن و ارزش قایل شدنه

چجوری بهش بگم اینو میخام اون میخام

وقتی بهت گفت فقط اینو میخوای بهش بگو هر کدومو که خودت دوست داری برام بگیر تا ببینم سلیقت چجوریه.  اصلا نگو نمیخوام مثل آدمای بدبخت نباش. چه این چه هر مرد دیگه باید ازش بخوای مگرنه تحقیرت میکنه و آخرم ولت میکنه آخرش میفهمی پولا رو برای یه نفر دیگه خرج میکنه به تو مبگه ندارم

بعد از یه هفته دیدیش؟

سه شب پشت سر هم باهاش بیرون بودم اما چون فقط نیم ساعت یک ساعت باهاش بودم این سه شب رو جای نرفتیم فقط از سرکار برگشتیم خونه همین باهم 

یک ماه سر همین خرج نکردنش باهاش قهر بودم 

گفت تو اصلا دلت برام تنگ نمیشه دوسم نداری 

قبل همه اینا 

سه شب پشت سر هم باهاش بیرون بودم اما چون فقط نیم ساعت یک ساعت باهاش بودم این سه شب رو جای نرفتیم فقط ...

عزیزم گفتنیا رو دیگه گفتم. رابطه یعنی رفتارهای متقابل. بازم میگم مسئله پول نیست مسئله اینه که در مقابل محبت و انرژی و زمانی که براش میزاری چی دریافت میکنی؟  حقیقت اینه که به مرور فرسوده میشی اون بوست میکنه بغلت میکنه خودشو آروم میکنه ازت محبت و انرژی و امید میگیره بعدم میرسونتت خونتون و میره. تا آخرش همش همینه. از این به بعد خودت ازش بخواه بگو این هفته بریم فلان جا.  مثلا فردا حقوق میگیره بهش بگو باید منو ببری شام بیرون یه جای خوب کم کم ازش بیشتر بخواه اگر دیدی فایده نداره بهتره کلا کاتش کنی. در قبال چیزی که ازت میگیره باید یه چیزی پس بده.  موفق باشی عزیزم  

سلام عزیزم، آخرین پیامم این بود که وقتی مردی، دختری رو واقعا دوست داشته باشه براش هممممه کاری میکنه ...

سلام امروز بهم گفت مامانت پایه نیست وگرنه می اومدم میموندم خونتون باورت میشه 

یعنی این داره ازم سو استفاده میکنه؟ یعنی تمام حرفاش دروغ هست دوستم ندارع؟ 

یعنی چی این چی پیش خودش فکر کرده؟؟؟؟؟؟؟؟ 

می‌خوام باهاش کات کنم 

یعنی نقشش از اول همین بوده ارع؟؟؟؟؟ که یک راهی بیاد همش خونمون بمونه و منو بدبخت کنه ارع؟؟؟؟ 

شایدم صد تا رل داره 

چرا مامانش میخواد از سرش خلاص بشه؟؟؟

این آدم زندگی ازش در نمیاد حتی برای رل هم خوب نیست اشتباه کردم دلم براش سوخت خاک تو سرم 

همش میگفتم عاشق چی من شده نگو همش نقشه بوده 

دوستم بهم گفت از این بی مکان جدا شو 

خدا می‌دونه چه چیزای هست من خبر ندارم 

عزیزم گفتنیا رو دیگه گفتم. رابطه یعنی رفتارهای متقابل. بازم میگم مسئله پول نیست مسئله اینه که در مقا ...

ازش جدا شدم دیشب باز گفت میرم خودکشی میکنم گفتم به درک 

چون که دوستم حس ششم قوی داره بهم گفت اسم مامان پسره رو بگو تا بهت بگم هدفش چیه 

بعد از پسره پرسیدم گفت میخای دعا بزنی دوستم بهش گفت تو چی داری که این برات دعا بزنه مگه از تو شوهر در میاد 

بعد دوستم گفت این عاشق ی دختر دیگه بوده گذشته اینو ازت قایم می‌کنه راجب پدرش هم اینو ازت قایم می‌کنه کلن نمیخاد گذشته شو بدونی به تو هم حس وابستگی داره 

بعد پسره قبل ترش بهم گفت مامانت پایه نیست وگرنه شب می اومدم خونتون میخابیدم😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶

منم سریع کات کردم یاد حرفا شما افتادم . 

الآنم از همه جا برنامه ها بلاکه خطم هم خاموش کردم از ترس