2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 54 پست
پدرم میگه تا صد ملیون هم میتونه ولی دل من راضی نیس خیلی زحمت کشیده تا به اینجا برسه البته خداروشکر ت ...

ببین من جعیزیه مو چندماهه گرفتم قیمتا  بالا رفته مثلا  لباسشیویی ۷ کیلویی سامسونگ ۲۳۰۰ بود اللن شده ۲۷۰۰

ظرفشویی ۱۳ نفره سامسونگ  ۲۷۰۰ گرفتم 

گاز فردار ۱۸۰۰ ولی اشتباه  منو نکن ی رومیزی جنس خوب بگیر. یخچالم ۹۵۰۰ بوو الان نمیدونم چند

ولی کلا ۵۰ ۶۰ تومن میشه

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی عروسیتونه؟

هنوز عقد نکردیم ولی به امید خدا کمتر از یکساله میخوام زودتر وسایلمو بگیرم چون خارجی میخوام بخرم دلار هم میره بالا... تازههه باید پارسال میخریدم خیلی وقته نامزدیم(اسممون رو همه به اصطلاح شیرینی خورده صرفا جهت اطلاع 😁)

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

گلم من از بانه خریدم جهیزمو اما دیگ الان بانم فایده نددره برات چون مرزارو بستن بخاطر حمایت از کالای ایرانی بنظر من تیکه تبکه بخر زود زود من گذاشتم یه جا خریدم پوستم کنده شد

خدایا شکرت تنهام نزار
من ۹ماهه ازدواج کردم کل جهیزیه امم هم شد ۴۵یا۵۰ تومن همین  اونم از بانه

چه خوب خوشبخت باشین دوست عزیز🌹🌹🌹

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
ببین من جعیزیه مو چندماهه گرفتم قیمتا  بالا رفته مثلا  لباسشیویی ۷ کیلویی سامسونگ ۲۳۰۰ بود ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم خوشبخت باشین الهی 🌹🌹🌹

ممنونم از راهنماییت عزیزم خوشبخت باشین الهی 🌹🌹🌹

قربانت

قشنگ قبلش تحقیق کن ب حرف فزوشنده اکتفا نکن.

اگ وسایل اشپزخونتو سفید بگبری هم ارزونتر ورمباد هم شیکه هم با کابینتات راحت تر ست میشه

گلم من از بانه خریدم جهیزمو اما دیگ الان بانم فایده نددره برات چون مرزارو بستن بخاطر حمایت از کالای ...

مرسی از راهنماییت دوست عزیز🌹🌹...به قول شما باید خورده خورده خرید

قربانت قشنگ قبلش تحقیق کن ب حرف فزوشنده اکتفا نکن. اگ وسایل اشپزخونتو سفید بگبری هم ارزونتر ورمباد ...

به نظرتون با اخلاقای بابا مامانم چیکار کنم؟؟؟

قربانت قشنگ قبلش تحقیق کن ب حرف فزوشنده اکتفا نکن. اگ وسایل اشپزخونتو سفید بگبری هم ارزونتر ورمباد ...

دوستم آدم قابل اعتمادیه بازارای تهرانو برای خرید جهیزیه کامل میشناسه...خاله و دخترعمه اش هم حدودا یک سال پیش خرید کردن همه جارو میشناسن... بنده های خدا پیغام فرستادن برای خرید حتماً حتماً باید بیای تهران... خاله اش جهیزیه اش شده پنجاه یا شصت تومن ولی هیچکس حرف منو گوش نمیده 😢😢

به نظرتون با اخلاقای بابا مامانم چیکار کنم؟؟؟

بگو من ارینجا نمیخام بگیرم تهران تنوعش بیشترع میخام ی عمر وسایلمو استفادا کنم  دلت میاد تا اخر عمر جلو چشمم باشه و ب دلنم نشینه. با مظلومیت بگو

خوشبخت باشین دوست عزیزم... ممنون از راهنماییاتون ولی الان 97هس...فرهنگا با هم فرق میکنه... من خودم آ ...

عزیزم تو اطراف ما هم جهیزیه 120 میلیونی هم واسه سال های قبل داشتیم 40 میلیونی 80 از همه کمتر خودم بودم ولی الان خونم از همشون لوکس تره خودشون هم میگن سلیقه خیلی تاثیر داره البته من الان خیلی چیزها رو عوض کردم آدم تو خونه دلش خوش باشه همه چی درست میشه خوشبخت بشین و باشین  

عزیزم تو اطراف ما هم جهیزیه 120 میلیونی هم واسه سال های قبل داشتیم 40 میلیونی 80 از همه کمتر خودم بو ...

خیلی ممنون دوست عزیز😘😘... دعا کنین بتونم با دل خوش بگیرم 🙏🙏🙏خیلی حرص و جوشیم الانم که دلار نزدیک شش هزار شده 😔😔

دوستان من سر خرید جهیزیم خیلی اذیت شدم . هروز تو بازارخسته و کوفته ,از برندها و قیمت ها هم چیزی نمیدونستم , تو بازار هم قیمت ها انقدر بالا بود که نمیشد سمتش بری . تا یکی از آشناها که تو امین حضور مغازه داره یه سایت بهم معرفی کرد که همه برندهای لوازم خونگی و داره و قیمت هاش نسبت به مغازه ارزونتره و مشاوره های خیلی دلسوزی داره که تلفنی راهنماییت میکنن , حتی برای نوعروس ها اقساط هم داره و شرایط عالی که تحویلش درب منزله و سراسر  ایران رایگانه . برای دیدن محصولاتش هم میتونین کانال تلگرامش رو هم داشته باشین : @vsidekala_shop 

به نظر من از تو خیابونا گشتن که بهتره و وقتته میتونی صرف کارای دیگه عروسی بکنی .به نظر من یه سر بزنین به کانالش . میتونه کمکتون کنه و سایتش رو که نمیتونم بزارم اینجا . 

دوستان من سر خرید جهیزیم خیلی اذیت شدم . هروز تو بازارخسته و کوفته ,از برندها و قیمت ها هم چیزی نمید ...

مرسی عزیزم لطف کردی 🌹🌹🌹