2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 54 پست

عزیزم مهم خوشبختی جهیزیه من 20 میلیون هم نشد هنوز که هنوز احساس میکنم وسیله ندارم کلی چیز میز شوهرم خرید ولی الان چیزهای ظاهری خونم تو فامیل و آشنا تک خدایی خیلی شیک شده حالا شما با 70 یا 100 میلیون بهترین چیزها رو میتونی بخری با مدیریت کردن پول و عجله نکردن تو انتخاب امیدوارم موفق و خوشبخت باشی ولی من که دوران نامزدی کابوسی بود واسه خودش حتی معمولی ترین چیزها هم برام رویا بود شاید باورت نشه اما شهریور 92 مبل خریدم 700 هزار تومن

من جهیزیه ام مال بانه اس. به جز خورده ریزه هاو سرویس چوب که از شهرمون خریدم شد ۲۵یا۳۰میلیون تومن همه چیم هم تکمیله هم اینکه جنساش خوبن

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چیزای اضافه نگیر ولی باقی چیزارو خوب بگیر

منم میخوام همین کارو کنم

من که باید برم اجاره نشینی چیزای اضافه بی استفاده میمونه

الان خالم ۶ ساله عروسی کرده 

هنوز یع سری وسایلش تو کمد خونه ماست 

بازشم نکرده حتی

بانه کجاس؟😁...من میخوام جنس خوب با قیمت مناسب بخرم...جهیزیه اش چقد شد کلا؟...الان که همه چی دو سه ب ...

يه شهر مرزي كردنشينن ميگفت قيمتا اونجا خيلي مناسبن پتو و ظرف و ظروفشم از گناوه خريد بقول خودش هم فال هم تماشا

اگر چه دل به كسي داد         جان  ماست هنوز...  
چقد بودجه داری؟ چیارو گفتین داماد بگیرع یخچال ساید سامسونگ داره ۲۰ ملیون ی مدلم داره ۹۵۰۰  . ...

پدرم میگه تا صد ملیون هم میتونه ولی دل من راضی نیس خیلی زحمت کشیده تا به اینجا برسه البته خداروشکر تو مورد خونه و ماشین و مغازه مشکلی نداریم منظورم پدرمه ولی به سختی زیاددد به اینجا رسیده... حس میکنم با این گرونی به صد تومن برسه یا شایدم بیشتر 😔😔😔...داماد چیزی نمیده همه جهیزیه با خودمه ... اینایی که میگین قیمت الان هس؟!

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

بقیه خورده ریزه هارو یسری چیزای دیگه امم شد ۲۰یا ۲۵ چون مادرم رفت زیاد قیمت وسایل هامو مطمئن نیستم تو شهرمون یخچال۱۰تومن بود کم کمش،اما من از بانه همونو خریدم ۶تومن

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
کم حرص بخور یه جهیزیه که اینقدر حرص خوردن نداره ، منم یه سال نشده جهیزیه خریدم همه چی هم همونی که می ...

آخه مشکل اینجاس مامانم بدون اجازه بابام نمیخواد چیزی بخره... بابام هم آدمیه که به شدتتتت دست دست میکنه دنبال جنس خوب با قیمت مناسبه تازه همون آبمیوه گیر که واسه خونمون بود آخر سر نخرید بعد اینهمه دووندن ما همه چی هم روز به روز داره گرون تر میشه... از یه طرف به مامانم میگم بیا بریم تهران با دوستم خرید میکنیم میگه اصلاً نمیشه...بعد میگی حرص نخورم؟؟؟با این وضع من چجوری جهیزیه بخرم؟؟؟!!! 

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

من ۹ماهه ازدواج کردم کل جهیزیه امم هم شد ۴۵یا۵۰ تومن همین  اونم از بانه

آخه مشکل اینجاس مامانم بدون اجازه بابام نمیخواد چیزی بخره... بابام هم آدمیه که به شدتتتت دست دست میک ...

یه بندر هم هس اونجا هم قیمتا خوبه ولی اسم بندره رو نمیدونم اما بیشتر آشناهاوفامیلامون رفتن بانه

من دوهفته به عروسیم جهیزیه خریدم چون تاریخش معلوم نبود

عزیزم مهم خوشبختی جهیزیه من 20 میلیون هم نشد هنوز که هنوز احساس میکنم وسیله ندارم کلی چیز میز شوهرم ...

خوشبخت باشین دوست عزیزم... ممنون از راهنماییاتون ولی الان 97هس...فرهنگا با هم فرق میکنه... من خودم آدمیم که دنبال بهترین جنس نیستم میخوام شیک و بادوام باشه ولی کلا طرف ما خیلی چشم و هم چشمی هس متاسفانه نمیدونم چقد درک میکنین...البته اینم بگم من حتماً و حتما شرایط پدر مادرمو در نظر میگیرم دختری نیستم که درک نکنم و مرغم یه پا داشته باشه ولی علاوه بر هزینه مشکلات دیگه هم هس تو نظرای قبلی نوشتم 

عزیرم دختر عموم دوماه پیش دورور ۹۰ تومن جهیزیش شد  از تهران خرید کردن همه چی داشت  همه چ ...

وای واقعا؟  دلم یکم آروم تر شد...فک کنم از دو ماه پیش تا الان دلار هزارتومنی رفته بالا... باید سریع دست بجنبم اگررررر شرایط صددرصد محیا بشه 😑😑😑...رضایت والدین میخوام که قبول نمیکنن و بابام که خییلی حسابگره و مادرم که بدون اجازه بابام چیزی نمیگیره فقط داریم دست دست میکنیم دلار هم همینطور میره بالا😐😐😐