2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه 😢😢😢

628 بازدید | 54 پست

ممکنه برای بعضیا یه جور ذوق و شوق شروع زندگی باشه ولی برای من با این گرونیا فک میکنم بیشتر حرص و جوش باشه آخه نمیخوام جنس ایرانی بخرم خدایی اگه کیفیت و عمر خوب داشتن میگرفتم و متاسفانه کلا خانواده ما و نامزدم جهیزیه خوب میخرن در حد شصت هفتاد ولی الان با این گرونیا منم تک دختر موندم چیکار کنم مامانم که میگه بالای صد تومن میشه... بابام ن اینکه خسیس باشه ولی پوستمون کنده میشه تا یه وسیله باهاش بخریم برای خرید یه آبمیوه گیر از صبح تا غروب آفتاب گشتیم دنبال جنس خوب با قیمت مناسب بود😓😓😓البته برای خونه خودمون با این وضع من چجوری جهیزیه بخرم... دوستم تهرانه همه جارو میشناسه میگه بیا با هم بریم با مامانت من میدونم کجا بهتره...مامانم هم اصلاااااا راضی نمیشه کلا خصلتش اینه که من باید به همه محبت کنم ولی بقیه هیچ کار نکنن میگه بدون بابات نمیتونم که بابا ت هم کار داره...چند ماهه الکی دست رو دست گذاشتیم دلار هم داره میره بالا... چیکار کنمممم منننن؟؟؟؟؟😥😥😥

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چقد بودجه داری؟

چیارو گفتین داماد بگیرع

یخچال ساید سامسونگ داره ۲۰ ملیون ی مدلم داره ۹۵۰۰  . ظرفشویی سامسونگ  ۲۶۰۰ داره ۴۳۰۰ ام داره بستگی ب خودت داره چجوری مبخلی بگیری

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟

ب نظرم ایرانی بخر .واقعا عالیه چرا فکر میکنید بد هستن  من خودم اشتباه کردم ایرانی نخریدم جاریم هنش ایرانی هرید خیلی هم راضیه و اینکه میتونی خیلی بیشتر خرید کنی

دوست من جهازشو از بانه خريد خيلي راضي بود 😊

بانه کجاس؟😁...من میخوام جنس خوب با قیمت مناسب بخرم...جهیزیه اش چقد شد کلا؟...الان که همه چی دو سه برابر شده😢😢😢

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

کم حرص بخور یه جهیزیه که اینقدر حرص خوردن نداره ، منم یه سال نشده جهیزیه خریدم همه چی هم همونی که میخواستم و عالی شد با قیمت مناسب یکم گشتن خوبه

همیشه خودم مهم ترم   
بهتره باهاشون صحبت کنی  دلارذبتلا بره به ضرر پدرتونه

صحبت کردنم بی فایده اس.. همیشه باید همه چی صددرصد اوکی باشه تا ما دست به یه کار بزنیم...اه اعصابم خورده هیچ کار نکردم😥😥

آقا از خودش خونه داره؟ 

بله دارن