2821
2789
عنوان

خرید جهیزیه 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 54 پست

با ۶۰ ۷۰ هم تو همبن گرونی میتونی بخری اگه زیاده روی نکنی و از هرچیزی ب اندازه مصرف بخری

سرخ کن و چرخ گوشت و خرت و پرت الکی نخر 

چیزای اصلی رو خوب ک با کیفیت بخر ک ۴ ۵ قلم بیشتر نیست. کسی ک گوش نمیده ولی کاش لااقل برای خرید چینی و قابلمه هامون از تولیدکننده ایرانی حمایت میکردیم.

تویی دریا منم ماهی، چنان دارم که میخواهی
صحبت کردنم بی فایده اس.. همیشه باید همه چی صددرصد اوکی باشه تا ما دست به یه کار بزنیم...اه اعصابم خو ...

والا منم مث توام. الان يه ساله هي دنبال جهيزيم. هي امروز فردا ميكنن. ادم دوس داره تو يه هفته همه رو بخره خلاص شه. امان از باباها. هي امروز فردا ميكنن. اخرم ميذارن ديقه نود. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا منم مث توام. الان يه ساله هي دنبال جهيزيم. هي امروز فردا ميكنن. ادم دوس داره تو يه هفته همه رو ...

این تاپیکم مال نزدیک چهار ماه پیشه خواهر...دست دست نکن... من برقیامو خریدم.. چوبیا و ظروف مونده

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
این تاپیکم مال نزدیک چهار ماه پیشه خواهر...دست دست نکن... من برقیامو خریدم.. چوبیا و ظروف مونده

منم خريدم. فقط پرده مونده و فرش اتاق خواب و چنتا ريزميزه. منظورم اينه كه يه جا همشو نخريدم. 

منم خريدم. فقط پرده مونده و فرش اتاق خواب و چنتا ريزميزه. منظورم اينه كه يه جا همشو نخريدم. 

انشاءالله که خوشبخت باشی عزیزم 

خوب شد خریدی من هنوز یک سومش هم نگرفتم

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
چوبتم دود بخر. من هفته پيش ك رفتم بخرم فروشنده ميگفت قراره باز گرونتر شه

وایییی تو روخدا؟؟😣😣😣

شما تهرانی؟

من شهرستانم میخوام بیام تهران چوبیا و ظرفامو بگیرم

چرااا آخه؟!!... کشوری که بی صاحاب باشه همینه دیگه 

با ۶۰ ۷۰ هم تو همبن گرونی میتونی بخری اگه زیاده روی نکنی و از هرچیزی ب اندازه مصرف بخری سرخ کن و چر ...

ایول اره واقعا خیلی چیزا کارایی ندارن  دوست من همه چی خریده و الان میگه ک دست و پا گیرم شدن 

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز