2821
2789
عنوان

همسرم

1648 بازدید | 104 پست

سلام دوستان من تو دوران عقدم ومادرشوهرم فوت کرد و دختردایی همسرم روز تشیع جنازه همسرم اومد ب همسرم دست داد ومن رومو برگردوندم دیدم میخواد روبوسی کنه و همسرم تو چشمام من نگاه کرد روشو بگردون شوهرم گفت بخدا من نفهمیدم جواب دستشو دادم واین خانوم تا منو می ببینی همش میخواد جلب تو جه کنه یک جورای یامن حساس شدم اعصابم ریخته بهم نمیدونم چکارکنم  واین هم بگم دختردایی شوهرم شوهرش فوت  شده و دوتا بچه داره و چهارسال از شوهرم بزرگتر بنظرتون جدا بشم اصلا نمیتونم از فکرم بیرون نمیره راهنماییم کنید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قورت داد شوهرتو؟ 

من درک میکنما خودمم همین بودم فکر میکردم شوهرم واسه کل جنسیت مونث جذاب ترین موجود جهانه 

زمان بهت میفهمونه هیچکس جز خودت نگاشم نمیکنه😂

حتی خودتم گاهی دلت نمیخواد نگاش کنی

وابده گل

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

مشکلت اصلا جدی نی

بعد این خانوم شب همسرم روتخت مادرش گریه میکرد من تو اتاق بود اومدم دیدم مبخواست شوهرم بغل کنه تا منو دید بغل نکرد بعد شوهرم رفت ببرون از خونه خدافظی کرد  و این خانوم بهش گفت احتیاط کن 

دختردایی شوهرت با همه اینقدر راحته؟ اگه با همه هست که مشکل از خودشه کمبود داره هم عقلی هم عاطفی اما اگه فقط با همسر تو اینطورا که احتمالا به ریگیم تو کفش شوهرته شاید بهش چراغ سبزم داده باشه که انقد وقیح جلوی تو رفتار می کنه

اگه شوهرت باحیاس حق داره ادم اون لحظه گیج میشه اون چقداویزوونه

اره تو یک مجلس رو صندلی نشسته بود اون خانوم تا منو دید بلند شد پذیرایی کرد دنبال جلب توجه 

قورت داد شوهرتو؟ من درک میکنما خودمم همین بودم فکر میکردم شوهرم واسه کل جنسیت مونث جذاب ترین موجود ...

بحث نگاه نیست بحث دست دادن  ب نامحرم من همون شب تو بالکن ب شوهرم یک چک زدم بعد شوهرم ب دختر داییش گفت از این جا سریع برو

اره تو یک مجلس رو صندلی نشسته بود اون خانوم تا منو دید بلند شد پذیرایی کرد دنبال جلب توجه

مگه شوهر تو قراره با پذیرایی اون جذبش بشه  

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

دختردایی شوهرت با همه اینقدر راحته؟ اگه با همه هست که مشکل از خودشه کمبود داره هم عقلی هم عاطفی اما ...

باهمه درگوشی حرف میزنه ولی دست و اینا تا حالا ندیدم حتی دیدم لاس میزنن با پسرا فامیل مثبت ۱۸

2790
2823
2791
2779
2792