2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

210 بازدید | 52 پست

سلاموقت بخیر من باردارم و ۳ ماهه هستم ولی خیلی هیجان دارم نمیتونم صبر کنم تا یک ماه دیگه برم سنوگرافی بدم میشه لطفا از این روش های سنتی یا هر چیز دیگه ک میتونید بگید ک مثل سنوگرافی نشون بده تقریبا بچه چیه خیلی هیجان دارم خیلی دلم میخواد بدونم بچم پسر یا دختر

عزیزم تجربش رو ندارم فقط انشاالله به سلامتی به دنیا بیاد و با قدمش برکت و شادی رو به زندگیتون بیاره💗💕

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم این روش های قدیم از نظر علمی درست نیس و ممکنه بعد تو سونوگرافی یه چیز دیگه باشه و بخوره تو ذوقت

عجله نکن

هر نری درخواست دوستی بده در جا به نی نی یار گزارش میدم 👈اگر جایی باهات بحث کردم و کامنتت و لایک کردم به این معنی نیس ک عاشق چشم و ابروت شدم یا که حرف منطقی و خوبی زدی .یعنی انقد برام بی ارزشی که حوصله ی تایپ کردن ندارم که جوابتو بدم این لایک صرفا به این معناس که چقد بدبختی و حرف زدن بلد نیستی

ببین یه روش بهت میگم مادربزرگم با این روش بچه هاشو تشخیص میداده پسرن یا دختر و جالبه همیشه این روش ج ...

ببین به شوهرت بگو وقتی که حواست نیست روی سرت یکم نمک بریزه(فقط اصلا تو نباید بفهمی) اگر بعدش صورتتو خاروندی یعنی پسره اگه بعدش سرتو خاروندی دختره

من ب تست بوعلی سینا خیلی اعتقاد دارم

روش درستش هم اینه اگ عمود حرکت کرد دختره افقی پسره

بعضیا اشتباه میگن بچرخه دختره، اون چرخش فقط فاصله بین بچه هاس. من واس خانمی که 12 تا بچه داره گرفتم همه رو ب ترتیب جنسیت درست نشون داد!