2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 52 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس چرا یجوری حرف میزنی انکار هفتا بچه داری و اینطوری انحام دادی درست در اومده؟

من مثل تو از تو جیبم حرف در نمیارم خانووم اگه سوادشا داری یه نگاه به کتاب خودش بنداز حداقل بعد بیا اینجا برو بالا منبر

من مغرور نیستم، فقط لزومی نداره با کسایی که سطحشون با کفشام برابره همکلام بشم. 👠💅 دهه هشتادی ــــــ متأهل

روش درستش هم اینه اگ عمود حرکت کرد دختره افقی پسره بعضیا اشتباه میگن بچرخه دختره، اون چرخش فقط فاصله ...

عزیزم اینو انجام بده به روشی ک من گفتم نتیجه رو بگو جنسیت هم ک معلوم شدبیا بگو درست بوده یا نه

عزیزم خواستی تست نخ و سوزن ابو علی سینا رو انجام بدی به حرف های بی سر و ته یه عده توجه نکن ساده ترین راهش اینه که تستشو از گوگل یا کتابش بخونی و درستشا انجام بدی☺️

من مغرور نیستم، فقط لزومی نداره با کسایی که سطحشون با کفشام برابره همکلام بشم. 👠💅 دهه هشتادی ــــــ متأهل

من مثل تو از تو جیبم حرف در نمیارم خانووم اگه سوادشا داری یه نگاه به کتاب خودش بنداز حداقل بعد بیا ا ...

آره از جای دیگه تو حرف درمیاری 😂

میگم برا خانومی که 12 تا بچه داشت انجام دادم درست دراومد، تو اومدی میگی گوگل چیزه دیگه میگه؟!

عزیزم خواستی تست نخ و سوزن ابو علی سینا رو انجام بدی به حرف های بی سر و ته یه عده توجه نکن ساده ترین ...

حرف بی سروته معلومه کی میزنه که هم تجربهای نداره هم مرجعش گوگله!

برو تو گوگل سرچتو بزن تو

آره از جای دیگه تو حرف درمیاری 😂میگم برا خانومی که 12 تا بچه داشت انجام دادم درست دراومد، تو اومدی ...

چشماتو بشور و مجدد بخون کامنتم و داخل کتابش خودش نوشته

عجباااا باش برو پی کارت