2821
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 104 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما ازدواج کردید؟

ن ولی تو خانواده ای بزرگ‌ شدم که کلی تجربه داشتن و خیلی بدردم میخوره این تجربیاتشون

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

ن ولی تو خانواده ای بزرگ‌ شدم که کلی تجربه داشتن و خیلی بدردم میخوره این تجربیاتشون

بخدا تا ازدواج نکنی درک نمیکنی منم مجرد بودم قبلا همین فکرا میکردم

بخدا تا ازدواج نکنی درک نمیکنی منم مجرد بودم قبلا همین فکرا میکردم

پارتنر دارم قصدمونم ازدواجه هیچوقت این مسائلو براش سخت نگرفتم چون بهش اعتماد دارم

ن در حدی ک بزارم تو خونه با یه دختر تنها باشه...

ولی مردی ک با یه دست دادن تحریک شه رو باید ولش کنی بره بدرک

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

پارتنر دارم قصدمونم ازدواجه هیچوقت این مسائلو براش سخت نگرفتم چون بهش اعتماد دارمن در حدی ک بزارم تو ...

نه عشقم من اصلا همچین فکر تحریکی نمیکنم ببین قبح گناه که بریزه بنظرم همچی برای ادم عادی میشه خوب نظرها باهم فرق داره 

انشالله خوشبخت بشی 

اصلا میگه ب کی ب چی دست ندم چون اصلا نمیخواد ب روش بیارم خودش میگه نفهمیدم تو فشار بودم

مشخصه شوهرت  مقصر نیس شرایط جوری بوده جواب دست خانم رو داده بهش بگو حواست باشه  ب دختردایش هم محل نده اخم کن شوهرتو تنها نزار

مشخصه شوهرت مقصر نیس شرایط جوری بوده جواب دست خانم رو داده بهش بگو حواست باشه ب دختردایش هم محل ند ...

شوهرم اصلا جواب سلامشم نمیده محل هم نمیزاره 

نه عشقم من اصلا همچین فکر تحریکی نمیکنم ببین قبح گناه که بریزه بنظرم همچی برای ادم عادی میشه خوب نظر ...

همچنین جانم🫶

مشخصه شوهرت مقصر نیس شرایط جوری بوده جواب دست خانم رو داده بهش بگو حواست باشه ب دختردایش هم محل ند ...

بخدا شوهرم‌ همونجا که کار میکنه یکبار دعا پیدا کرد و بعد اون شوهرم ورشکسته شد   ونتونستیم بریم خونمون

2790
2823
2791
2779
2792