2821
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 104 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من که زنشم بامن درست حسابی سلام علیک نمیکنه میره میچسبه ب شوهرم

اگه به شوهرت اعتماد داری بزار بچسبه برات مهم نباشه

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

نه جدا نشو بعضی خانواده ها دست و روبوسی رو عادی میدونن اونم نیت خاص نداره واسه شوهر منم پیش اومده یه جا خودش دست داد با زن داداشش یه بار زن عموش روبوسی کرد باهاش و...اینکه شوهرت گفته نمیدونستم جواب دستشو چی بدم یعنی میدونه شما خوشت نمیاد کم کم بقیه هم اینکارو نمی‌کنند 

مرده باد کسی که به آرمانهایت خیانت کرد ای شهید

نه جدا نشو بعضی خانواده ها دست و روبوسی رو عادی میدونن اونم نیت خاص نداره واسه شوهر منم پیش اومده یه ...

اره من ۸سال پیش ب همسرم گفتم خوشم نمیاد الانم گفت از فشار عصبی نفهمیدم جواب دستشو دادم 

ولی این خانوم شبش شوهرم من روتخت بود میخواست بغل کن که من از اتاق اومدم بیرون  

اگه به شوهرت اعتماد داری بزار بچسبه برات مهم نباشه

اعتماد  نباید ب هیچکس اعتماد کرد همه یک روزی عوض میشن 

اگه بزار براش عادی میشه و اتفاقی دیگه میافته

اعتماد نباید ب هیچکس اعتماد کرد همه یک روزی عوض میشن اگه بزار براش عادی میشه و اتفاقی دیگه میافته

نه عزیزم همه یه روز عوض نمیشن تو فقط رفت و آمدتو با اون زنه کم کن 

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

نه عزیزم همه یه روز عوض نمیشن تو فقط رفت و آمدتو با اون زنه کم کن

چرا بعضی ادما خیلی عوض میشن  

همین خانوم یکبار چادر از سرش نمیافتاد الان شد برای خودش داف

من اصلا می ببینمش سلام نمیکنم بهش شوهرم سلام نمیکنه

چقدر پرو پس 😐

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

چرا بعضی ادما خیلی عوض میشن همین خانوم یکبار چادر از سرش نمیافتاد الان شد برای خودش داف

ذاتش خراب بوده و تو با ظاهرش میگی ک عوض شده 

مهم باطنشه ک از اول ....

گفتم ک اگه ب شوهرت شک داری ذات شوهرت بده پس جدا شو 

ذاتش خراب بوده و تو با ظاهرش میگی ک عوض شده مهم باطنشه ک از اول ....گفتم ک اگه ب شوهرت شک داری ذات ش ...

نه اصلا ذات شوهرم بد نیست ۸سال هیچی ازش ندیدم اما اون خانوم خیلی اویزونه 

اره خیلی تو فرض کن منو شوهرم یکجا وای می ایستادیم شروع میکرد ب حرف زدن شوخی کردن وخندیدن که جلب توج ...

معلوم کونش میخاره مقصر شوهرت نیست گلم این روش خیلیه 😐😐😐

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

اره عشقم

خدا بهت صبر بده انشالله پاش ی جوری از تو فامیل بیفته ک دیگ‌کرم نریزه ب زندگی دوتا گل🥰👌

2790
2823
2791
2779
2792