2821
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 104 پست
ی سری خانواده ها فرهنگشون اینه ماهم با پسر دایی و پسر خاله دیده بوسی داریم

اره من خواهرشوهرام همین مدلی هستن ولی مجردن ولی ما اینجوری نیستیم و روی این موضوع حساسم

چجوری خوشش میاد چندسال چرا خوشش نیومد همینکه مادرشوهرم مرد خوشش اومد نمیدونم چرا اینجوری شد یا چیزی ...

نمیدونم الان هرکاری کنی ریسکه باید بیشتر بشناسیش 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مقصر شوهرت نیست کرم از این دختر دایش هست خیلی جلوی شوهرت حساسیت نشون نده سعی کن ی جور حالیه خود دخترع بکنی یعنی قشنگ جرش بده 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

مقصر شوهرت نیست کرم از این دختر دایش هست خیلی جلوی شوهرت حساسیت نشون نده سعی کن ی جور حالیه خود دختر ...

چجوری جرش بدم ابرو ریزی میشه جلو مردم بگم چی  بعد بگن این دختر حسال وا مگه چی شد 

نمیدونم بااین حرکت میترسم برم سر زندگیم

بهتره بری پیش مشاور یعنی تواین هشت سال چیزی ندیدی بایه حرکت اینقدبهم ریختی مشاور بهترمیدونه مشکل ازتوئه یا نه

بهتره بری پیش مشاور یعنی تواین هشت سال چیزی ندیدی بایه حرکت اینقدبهم ریختی مشاور بهترمیدونه مشکل ازت ...

من مسکلی ندارم ما بخاطر وضیعت مالی همسرم ورشکست شد نتونستیم بریم سر زندگیمون الانم که مادرشوهرم فوت کرد این حرکتو دیدم وگرنه هیچوقت ندیده بودم 

من مسکلی ندارم ما بخاطر وضیعت مالی همسرم ورشکست شد نتونستیم بریم سر زندگیمون الانم که مادرشوهرم فوت ...

منزورم از حساسیتته مشاور میفهمه که تو ادم حساسی هستی یانه 

منزورم از حساسیتته مشاور میفهمه که تو ادم حساسی هستی یانه

من ادم حساسی هم که باشم چون خودم این مدلی نیستم و دوس ندارم همسرم دستش ب نامحرم بخوره

2790
2823
2791
2779
2792