2821
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 104 پست
اره من خواهرشوهرام همین مدلی هستن ولی مجردن ولی ما اینجوری نیستیم و روی این موضوع حساسم

عزیزم ببین من اون خانم و نمیشناسم ولی چون شما حساسی دلیل نمیشه بهش توهین کنی.چون خودتم میگی تو خانوادشون غیر عادی نیست .

حساسیتت بی مورده

چجوری جرش بدم ابرو ریزی میشه جلو مردم بگم چی بعد بگن این دختر حسال وا مگه چی شد

ببین هرموقع جایی بودید و اون هم بود از شوهرت جدا نشو حتی ی لحظه قبل از اینک هم خاستی بیای ب شوهرت فقط ی تذکر بده بهش بگو اگ دختر دایت اومد سمتت باهاش سرد برخورد میکنی همینو بگو و دیگ ادامه نده تو هم خیلی بهش محل نده ک رو برداره 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ادم حساسی هم که باشم چون خودم این مدلی نیستم و دوس ندارم همسرم دستش ب نامحرم بخوره

بله خب خودت میگی تاحالا چیزی ازش ندیدی این بار لابد تحت تاثیر غم وفشار مادرش توحال خودش نبوده

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

عزیزم ببین من اون خانم و نمیشناسم ولی چون شما حساسی دلیل نمیشه بهش توهین کنی.چون خودتم میگی تو خانوا ...

درسته ولی من دوس ندارم شوهرم بغل کنه همش بخواد ب شوهر من دست بده بخدا سرخاک مادرشوهر دنبال شوهرم میگشت سلام کن شوهرم محلش نزاشت  

درسته ولی من دوس ندارم شوهرم بغل کنه همش بخواد ب شوهر من دست بده بخدا سرخاک مادرشوهر دنبال شوهرم میگ ...

خب قشنگم با همسرت صحبت کن .ولی نه با ناراحتی.

الهی ک خوشبخترین دختر دنیا بشی

بله خب خودت میگی تاحالا چیزی ازش ندیدی این بار لابد تحت تاثیر غم وفشار مادرش توحال خودش نبوده

واقعا همسرم تو حال خودش نبود ولی اون خانوم شبش هم شوهرم گریه میکرد میخواست بغلش کنه   که منو دید بغل نکرد  شوهر  دید رفت خدافظی کرد بعد اون گفت احتیاط کن 

واقعا همسرم تو حال خودش نبود ولی اون خانوم شبش هم شوهرم گریه میکرد میخواست بغلش کنه که منو دید بغل ...

ی خاطرع تعریف کنم.

ما تو خانواده دیده بوسی میکنیم با همه .

پسر داییم برای اولین بار عید همسرشو اورد خونمون .اونروز من خانمشو بقل کردم و با خود پسر داییم دست دادم فقط .یهو همسرش گفت وااا چرا شما ها روبوسی نمیکنید عیده ها🤣

ببین هرموقع جایی بودید و اون هم بود از شوهرت جدا نشو حتی ی لحظه قبل از اینک هم خاستی بیای ب شوهرت فق ...

من اصلا می ببینمش سلام نمیکنم بهش شوهرم سلام نمیکنه

واقعا همسرم تو حال خودش نبود ولی اون خانوم شبش هم شوهرم گریه میکرد میخواست بغلش کنه که منو دید بغل ...

خب الان مشکل شوهر بدبختت چیه اون اویزوونه اصلاجلوچشم اون شوهرتوبغل بگیر بترکه

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

2790
2823
2791
2779
2792