سلام دوستان من تو دوران عقدم ومادرشوهرم فوت کرد و دختردایی همسرم روز تشیع جنازه همسرم اومد ب همسرم دست داد ومن رومو برگردوندم دیدم میخواد روبوسی کنه و همسرم تو چشمام من نگاه کرد روشو بگردون شوهرم گفت بخدا من نفهمیدم جواب دستشو دادم واین خانوم تا منو می ببینی همش میخواد جلب تو جه کنه یک جورای یامن حساس شدم اعصابم ریخته بهم نمیدونم چکارکنم واین هم بگم دختردایی شوهرم شوهرش فوت شده و دوتا بچه داره و چهارسال از شوهرم بزرگتر بنظرتون جدا بشم اصلا نمیتونم از فکرم بیرون نمیره راهنماییم کنید
چجوری جرش بدم ابرو ریزی میشه جلو مردم بگم چی بعد بگن این دختر حسال وا مگه چی شد
ببین هرموقع جایی بودید و اون هم بود از شوهرت جدا نشو حتی ی لحظه قبل از اینک هم خاستی بیای ب شوهرت فقط ی تذکر بده بهش بگو اگ دختر دایت اومد سمتت باهاش سرد برخورد میکنی همینو بگو و دیگ ادامه نده تو هم خیلی بهش محل نده ک رو برداره
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
واقعا همسرم تو حال خودش نبود ولی اون خانوم شبش هم شوهرم گریه میکرد میخواست بغلش کنه که منو دید بغل ...
ی خاطرع تعریف کنم.
ما تو خانواده دیده بوسی میکنیم با همه .
پسر داییم برای اولین بار عید همسرشو اورد خونمون .اونروز من خانمشو بقل کردم و با خود پسر داییم دست دادم فقط .یهو همسرش گفت وااا چرا شما ها روبوسی نمیکنید عیده ها🤣