2777
2789
عنوان

مجردی

437 بازدید | 50 پست

خدایی شمایی که ازدواج نکردید ولی می بینید و می شنوید که تقریبا تمام همکلاسی هاتون ازدواج کردن، چه حسی بهتون دست میده؟ من خودم احساس عقب ماندگی دارم. انگار تو زندگیم از همکلاسی ها و همسن و سالام عقب موندم. نمی دونم چرا احساس می کنم بختم رو بستن. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

بچه‌ها بیایید طلاین یا میلی رو دانلود کنید

۷سوت برا طلاین و ۵ سوت برای میلی گلد هدیه میده همون لحظم میتونید بفروشیدش 

این کد دعوت طلاین که ۷ سوت طلا میده:

WEMPMME

اینم کد دعوت میلی که ۵سوت طلا جایزه میده:

milli-go04p  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احساس عقب‌ماندگی داشتن و مقایسه‌های بی‌مورد درست نیست اما اینکه بعضی بابت ازدواج نکردن احساس افتخار و رشد بهشون دست می‌ده برام قابل هضم نیست.

از نظرم ازدواج کردن و ذهنیت و امید به ازدواج داشتن نقش بازدارنده‌ای از روی آوردن به فساد و بی‌بند و باری داره.

باید بگیبابای شما شوهرتون دادبابای من پرو بالم داد😎😂

بابای من از اوناس که همیشه من رو محدود کرد و اصلا اجازه نداد وارد اجتماع بشم. من خودم دلم میخواد ازدواج کنم از خونه ی پدریم فرار کنم. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
الان همه باافتخارواردمیشن ومیکوبنت ولی حست طبیعیه انشاالله یه بخت خوب نصیبت میشه

ممنون عزیزم

احساس عقب‌ماندگی داشتن و مقایسه‌های بی‌مورد درست نیست اما اینکه بعضی بابت ازدواج نکردن احساس افتخار ...

توی جامعه الان مجردی بهترین گزینس

نه وضعیت اقتصادی درسته

نه جامعه عاشقی درسته

نه حق و حقوق برابره

نه میشه بچتو بفرستی توی این جامعه پر فساد

کلا مجرد باشی و در خدمت پدر مادرت بهترین گزینس عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز