2777
2789
عنوان

مجردی

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 50 پست
گفتم زن و مرد از درجه‌ی انسانی برابر برخوردار هستند.نگفتم زن و مرد تفاوتی ندارند و حقوق و وظایف یکسا ...

فکر کنم به عنوان یه مسلمان اصلا ایه ۳۴ سوره نسا رو نخوندین😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر کنم به عنوان یه مسلمان اصلا ایه ۳۴ سوره نسا رو نخوندین😂

اثبات خودم به شما که اصلا موضوعیتی نداره.

منتهی خوبه آدم اهل منطق و خرد، از مطرح کردن صحبتی که غیرقابل بررسی‌ه اجتناب می‌کنه.

آدم خردمند و آگاه، دیگری رو بر فرض اینکه اطلاع داشته باشه در موردی ناآگاهه، به تمسخر نمی‌گیره، چون تمسخر و تحقیر کردن دیگران باعث اصلاح‌شون نمی‌شه، بلکه باعث ناراحتی و دلخوری می‌شه و انسان سلیم‌النفس بی‌جهت انسان دیگر رو نمی‌آزارد! 

عزیزم خودت یه کیس مناسب پیدا کن

مگه پسرم، کیس پیدا کنم؟ 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
حقیقتا من حس بدی ندارم به خودم. فقط حس میکنم اونا که ازدواج کردن مشکلات و سختی هاشون چند برابر بیشتر ...

برای اینکه کلی مانع سر راهم هستش، اولی خانوادم، مخصوصا پدرم

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز