2777
2789
عنوان

مجردی

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 50 پست
مگه همه چی شهوته عزیزم؟شما برای رفع نیازت ازدواج میکنی ؟

توجه کنید. 

گفتم تامین همه‌جانبه‌ی نیازهای زن و مرد به هم یعنی منظورم خیلی وسیع‌تر از تصور شماست.

ضمنا مگر شهوت در انسان و مدیریت و پاسخ دادن صحیح بهش امر کوچک و بی‌اهمیتیه؟! 

شما مسلمانید؟ اگر مسلمان هستید طبق آموزه‌های دین ما یکی از وظایف والدین ایجاد فرصت ازدواج فرزندانه.

و اگر کسی خوف به گناه افتادن داشته باشه، ازدواج براش به امری واجب تبدیل می‌شه.

همگی مسائل و مشکلات اقتصادی و اجتماعی واقفیم اما باید تمام سعیمون رو انجام بدیم تا از امور حاشیه‌‌ای و بیهوده کم کنیم تا اصل تشکیل خانواده حفظ بشه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چندسالته ؟هرچی سن بالا بره بدتره

اول اسفند امسال ۳٠ ساله میشم

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
همیشه ترسم اینه یا اصلا ازدواج نکنم یا با آدمی که به درد من نمیخوره، ازدواج کنم

عزيزم غصه‌ نخور 😂😅بهت قول میدم ک  زمانش برسه ازدواج میکنی 😂

خب قبل ازدواج ب ی شناخت نسبی نیازه قبل ازدواج درمورد کیس وگذینه هات شناخت پیداکن وباچشم ودیدگاه باز تصميم بگیر...

توجه کنید. گفتم تامین همه‌جانبه‌ی نیازهای زن و مرد به هم یعنی منظورم خیلی وسیع‌تر از تصور شماست.ضمنا ...

خیر مسلمان نیستم و راه خودمو دارم

و ترجیح میدم بجای ازدواج در خدمت پدر و مادرم باشم و جبران کنم تمام سال هایی که بزرگم کردن رو.

ضد ازدواج نیستم اما به کسایی که ارزوی ازدواج دارن و بخاطرش نا امیدن میگم که چیز خاصی توی ازدواج نیست 

و در نهایت نه جامعه پاک و با عدالته و نه همه ادم ها خوبن

باید شانست بزنه و یه مرد خوب وارد زندگیت بشه

توی همین سایت فوق العاده زیاده تاپیک هایی مثل شوهرم کتکم زد شوهرم پول نمیده شوهرم نمیزاره فلان...

من دارم مستقل بودن زن رو ترویج میدم

که اتفاقا مرد ها از همین میترسن

حقیقتا من حس بدی ندارم به خودم. فقط حس میکنم اونا که ازدواج کردن مشکلات و سختی هاشون چند برابر بیشتر شده اما تو اگر حس بدی بهت دست میده از اینکه ازدواج نکردی، یا دوست داری ازدواج کنی چرا تا الان دنبالش نبودی؟

خیر مسلمان نیستم و راه خودمو دارمو ترجیح میدم بجای ازدواج در خدمت پدر و مادرم باشم و جبران کنم تمام ...

ما مسلمانیم.

ازدواج سنت و توصیه‌ی مؤکد پیامبر ماست. 

از نظر ما ازدواج پیوندی مبارک و اسباب رشد اخلاقی انسانه‌‌.

اگر اختلاف و اشکال در ازدواج بعضی رخ می‌ده هم ناشی از مضر بودن ازدواج نیست بلکه به خاطر روش‌های نادرست خانواده‌ها، انتخاب نادرست، سخت‌گیری های بی‌جا، سهل‌انگاری‌ در شناخت و... است.

از نظر ما زن و مرد از درجه‌ی انسانی برابری برخوردار هستند.

رقابتی بین زنان و مردان جامعه نباید باشه بلکه همه باید در جهت اعتلای اخلاقی و رشد خانواده بکوشند نه برای  امیال پیش پا افتاده و تکروی‌های بی‌مورد با روکشِ استقلال خواهی.

ما مسلمانیم.ازدواج سنت و توصیه‌ی مؤکد پیامبر ماست. از نظر ما ازدواج پیوندی مبارک و اسباب رشد اخلاقی ...

خب شما که مسلمان هستین و میگین در دین شما زن و مرد از جایگاه برابری برخوردارند و کتاب شما قران کریم هستش که برای تمام دوران هاست و این کتاب رو راهنمای راه قرار دادین

ایه ۳۴ سوره نسا همین کتاب از برابری صحبت نکرده

امام علی در خطبه ۸۰ نهج البلاغه خطاب به عایشه از برابری صحبت نکرده

و به طرز عجیبی زن ستیزی رو رواج داده و با ازدواج زن رو خار کرده

شما می‌پذیرید؟

خب شما که مسلمان هستین و میگین در دین شما زن و مرد از جایگاه برابری برخوردارند و کتاب شما قران کریم ...

گفتم زن و مرد از درجه‌ی انسانی برابر برخوردار هستند.

نگفتم زن و مرد تفاوتی ندارند و حقوق و وظایف یکسانی دارند! 

ضمنا بحث این‌جا چیز دیگری بود.

در توضیح مواردی که اشاره کردید، مطلب به اندازه‌ی کافی هست.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز