2777
2789
عنوان

مجردی

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 50 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توی جامعه الان مجردی بهترین گزینسنه وضعیت اقتصادی درستهنه جامعه عاشقی درستهنه حق و حقوق برابرهنه میش ...

مجردی بهترین گزینه است یعنی چه؟!

ازدواج تنها راه مشروع و اخلاقی برای تامین همه‌جانبه‌ی نیازهای مرد و زن به همه.

تبلیغ بر ضد ازدواج و مسدود کردن راه ازدواج مساوی است با گشودن راه‌های ناصواب ارتباط زن و مرد و مجوز دادن برای بی‌بند و باری.

ازدواج چی داره آخه

همیشه آرزوم بود یه خانواده ی گرم و صمیمی داشته باشم، خانواده ای که اعضای خانوادش پشت هم باشن، چون در یک محیط متشنج بزرگ شدم

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
این چیزا اصلا برام مهم نیست 😅😂بنظرم ازدواج کردن کاره شاقی نیست...یکی دیرتر ازدواج میکنه یکی زودتر ...

همیشه ترسم اینه یا اصلا ازدواج نکنم یا با آدمی که به درد من نمیخوره، ازدواج کنم

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
کاش میشد شما هم زندگی های متعفن شون رو بکوبید به روشون

وای واقعا 

اون روز سرکلاس دختره بهم گفت چرا مجرد موندی 

خودش حامله بود 

یه بچه دیگه هم تو خونه داشت 

شوهرش بعد کلاس اومد دنبالش 

با پراید داغون لخه 

لباسهای خودش و کیفش به شددددت کهنه بود کیف پاره بود 

بعد منو ترغیب به ازدواج میکرد 

خب اگر مثل شوهر تو مثل زندگی تو بخوام که زیاده 

راضیم 

من شاغلم درس دارم میخونم تو شغلم خیلی موفقم 

عقب نیستم 

ازدواج همه چیز نیس

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
وای واقعا اون روز سرکلاس دختره بهم گفت چرا مجرد موندی خودش حامله بود یه بچه دیگه هم تو خونه داشت شوه ...

همین

حالا زندگی شون به خودشون ربط داره

اما تا زمانی که خودشون تو زندگی بقیه دخالت نکنن

همیشه آرزوم بود یه خانواده ی گرم و صمیمی داشته باشم، خانواده ای که اعضای خانوادش پشت هم باشن، چون در ...

کمبود ازدواج قطعا حس میشه من پسرم منم کمبودشو حس میکنم ولی غصه خوردن ندارع چون کاری ازمون بر نمیاد 

لایک نکنید ممنونم 🙏

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز