2777
2789
عنوان

تب نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 86 پست
اولین روز بعد زایمان که دکتر اطفال میاد معاینه کرد اینو گفت دختر من۳۸ هفته دنیا اومد.ولی چند روز بعد ...

کاملا درک میکنم چی میگی ولی این مشکل شایع هست خیلی بچه ها دارن که خبردار نمیشن واکثرشونم خودبه خود خوب میشه مگر اینکه خیلی سوراخ بزرگی باشه که عمل بخواد شمام از من میشنوی یه نسخه متخصص قلب اطفال (با بزرگسال فرق داره)ببر یه اکو میکنه خیالت راحت میشه اصلا بچه اذیت نمیشه کارسختی نیست 

کاملا درک میکنم چی میگی ولی این مشکل شایع هست خیلی بچه ها دارن که خبردار نمیشن واکثرشونم خودبه خود خ ...

باشه عزیزم اگه زورم به باباش برسه حتما.

چون دخترم کلیه هاش مشکل داره سر همین موضوع کلی فشار روانی داریم نمیتونم یه دکتر دیگه اضافه کنم واقعا طاقت و تحمل اینکه بره اینور اونور برام سخته.

بهتر بشه حتما میبرمش

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باشه عزیزم اگه زورم به باباش برسه حتما.چون دخترم کلیه هاش مشکل داره سر همین موضوع کلی فشار روانی دار ...

خوب میشه پسر منم علاوه بر قلبش بیضش تو شکمشه فروردین عمل کرد باز ابانم عمل داره😭😭😭کاش هیچ بچه ای مریض نشه 

خوب میشه پسر منم علاوه بر قلبش بیضش تو شکمشه فروردین عمل کرد باز ابانم عمل داره😭😭😭کاش هیچ بچه ای ...

وای این مورد رو خیلی زیاد دیدم...

نگران نباش عملش زیاد سخت نیست زود خوب میشه...

یه ختمی چیزی بردار براش...

واقعا کاش همه دردای دنیا برای ما مادرا بود بچه هامون سالم بودن😔

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

والا من بچه ۱۵ ماهمو دوساعت و نیم بردن اتاق عمل یکماه دیگه هم باز عمل داره مقل شما بی تابی نمیکنم بر ...

عزیزم ایشالله هیچ وقت بچت مریض نشه و راهی دکتر نشه ولی منی که بچه اولمه و تجربه اولمه واقعا برام خیلی مهمه و اهمیت بیش از حد میدم 

خوب میشه پسر منم علاوه بر قلبش بیضش تو شکمشه فروردین عمل کرد باز ابانم عمل داره😭😭😭کاش هیچ بچه ای ...

انشالله به زودی خوب میشه واقعا خیلی سخته خدا هیچ مادریو با بچش امتحان نکنه

خب وقتی بیمارید چرا رعایت نمیکنید همیشه میگن پیشگیری بهتر از درمانه هر کدومتون اول گرفتید یا مشکوک ب ...

ما تب نداشتیم ولی چون با اب یخ حموم کردیم و بعدش رفتیم بستنی خوردیم گفتیم شاید سرما خوردگیه 

من همیشه یه ورقه پیاز میذارم تو جورابش میپوشم به پاش و توی آبی که میذارم دستمالو روی سرش یکم نمک میر ...

بردم دکتر همونجا امپول زد و قطره داد کلی گفت شبم بیار چک کنم 

ما تب نداشتیم ولی چون با اب یخ حموم کردیم و بعدش رفتیم بستنی خوردیم گفتیم شاید سرما خوردگیه

این جوک بود یا واقعیت؟ حموم اب یخ بستنی خدابه بچه رحم کنه چطوری میخواد بزرگ بشه

اصلا سرماخوردگی باشه چه فرقی داره باید رعایت کنید صد گرم صدگرم جون میگیره یک کیلو یک کیلو کم میکنه اذیت شدنهای بچه رو در نظر نمیگیرید ادم بزرگ نیست هرچی بتونه بخوره زود خوب بشه ادم بزرگ نیست بتونه بینیشو خالی کنه ادم بزرگ نیست طاقت داشته باشه ادم بزرگ نیست وقتی تو خواب بینی کیپ میشه چیکار کنه واقعا عصبی میشم از بی توجهی به ریزترین ولی مهمترین مسایل کودک

این چند تا راهکار رو برای بچم ی دکتر گیاهی بهم گفت بعد حموم چه تابستون چه زمستون تا ۶ ۷ ساعت باد به بچه نخوره مثلا خودم روزی که بدونم میخوام برم بیرون یا خانوادم میان میدونم میبرنش بیرون کلا نمیبرم حموم جنگ و دعوام نشه چون پدرم اعتقادی به این موضوع نداره بیشتر حساسیتهای سینوزیت در بزرگسالی بخاطر رعایت نکردن این مورد هستن 

بعد حموم تا ی ساعت کلاه نخی بذار بعد دربیار البته بعد سشوار کلاه بذار 

بعد حموم از مچ پا اب سرد بگیرید 

قبل حموم انگشتتونو خیس کنید توی گوش و تر کنید بعد ببرید زیر اب که اب تو گوشش نره بعد حمومم با دستمال نخی گوش و خشک کنید ن با گوش پاک کن 

کلا اب یخ ممنوع 

و حموم تا قبل غروب افتاب 

اصلا شبها به هیچ وجه حموم نکنید 

کلا وقتی هوا افتابیه گرمه حموم کنید 

و حموم تا قبل غروب افتاب اصلا شبها به هیچ وجه حموم نکنید کلا وقتی هوا افتابیه گرمه حموم کنید

چقد افکارتون  ب من شبیه هست

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....