2777
2789
عنوان

تب نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 86 پست
بچه من 8 ماهش بود که تب شدید گرفت سه شبانه روز تب کرددکتر اینا رو داده بود

اون دکتر بیسواد بوده تب نوزاد بالا باشه بستری میکنن زیر نظر خودشون کنترل بشه ن پروفنی که کلا جز داروهای ممنوعه اس مخصوصا زیر دوسال چون ممکنه مسمومیت گوارشی بده چه برسه به بچه ۸ ماهه بدن

اسم دکترش چیه

شما زیر نظر دکتر دادی بچتو چک کرده بعد داده سر خود یا به توصیه کسی ندادی شرایط بچه ها با هم فرق داره

اره درمونگاه نبردم چون دکتری که من رفتم گفت استامینوفن بده بهش ، بعد الان ساعت ۹ شه ببینم خدا رحم کنه ببرمش دکتر 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم پاراکید میدم ولی تو بهداشت گفتن دوبرابر و زنش بده 🚫اسی استامنیفون تا یک ماه تاریخ انقضا داره ...

به من گفت ۱/۵ برابر بده انگار دزش بیشتره واقعیتش به منم این رو گفتن ولی این قطره ها کلا نصفش میریزه بیرون من یکی دو قطره اضافه میدم 

اره درمونگاه نبردم چون دکتری که من رفتم گفت استامینوفن بده بهش ، بعد الان ساعت ۹ شه ببینم خدا رحم کن ...

والا من بچه ۱۵ ماهمو دوساعت و نیم بردن اتاق عمل یکماه دیگه هم باز عمل داره مقل شما بی تابی نمیکنم برا یه تب خواهر من این استرستو به بچه انتقال میدی اروم باش چی شده مگه ۳۸ تب هست ولی اونقدر بالا نیست که تشنج بده مخصوصا تو شیرخوار 

فکر نکنم سرما خورده باشه از دندونشم نیست چون تب دندوک میگم کمه این از ما ویروس گرفته بیچاره ، الانم ...

دختر من تقریبا دو هفته سرما خورد با سه روز تب شدید چهارتا آسیاب در آورد

شاید باهم بشن اما چون خودتونو ویروس دارید ببر دکتر و چون پنج ماهش شده چند بار سوپ مقوی و در ملات بپز و یکم از آبش بده بهش هم خودت که خوردی از شیرت بهش برسه 

ان شاء الله که چیزی نیست و زود خوب میشه

فکر نکنم سرما خورده باشه از دندونشم نیست چون تب دندوک میگم کمه این از ما ویروس گرفته بیچاره ، الانم ...

خب وقتی بیمارید چرا رعایت نمیکنید همیشه میگن پیشگیری بهتر از درمانه 

هر کدومتون اول گرفتید یا مشکوک بودید باید تا۳ ۴ روز کامل ماسک میزدید یا قرنطینه البته ۳ ۴ روز برای مشکوک بودن گفتم برای بیماری تا بهبودی کامل 

ی دکتری میگفت وقتی تب دارید حتی تبم قطع بشه تا ۴ ۵ روز بعدش ناقل هستید 

شما خودتون تب داشتید؟ 

من همیشه یه ورقه پیاز میذارم تو جورابش میپوشم به پاش و توی آبی که میذارم دستمالو روی سرش یکم نمک میریزم خیلی زودتر تبش پایین میاد.

سنش کمه فکر نکنم بروفن بهش بدن.

ولی قطره استامینوفن ۲ برابر وزنش باید ۴ ساعتی بهش بدی و هررررچی مایعات بیصتر بخوره زودتر خوب میشه هی تند تند دسشویی باید بکنه تبش میاد پایین.

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

به من گفت ۱/۵ برابر بده انگار دزش بیشتره واقعیتش به منم این رو گفتن ولی این قطره ها کلا نصفش میریزه ...

بله درسته 

شوهرم  نمیزاره  یک قطره  زیادتر بدم 

اینقد بدش میاد  دارو بدم 

میگم استامنیفون که مشکلی نداره

والا من بچه ۱۵ ماهمو دوساعت و نیم بردن اتاق عمل یکماه دیگه هم باز عمل داره مقل شما بی تابی نمیکنم بر ...

عزیزم ببخشید سوال میپرسم اگه دوست داشتید جواب بدید، شما از کجا متوجه شدید قلب پسرتون مشکل داره؟اول تشخیصشون چی بود؟از روی چی فهمیدن؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

عزیزم ببخشید سوال میپرسم اگه دوست داشتید جواب بدید، شما از کجا متوجه شدید قلب پسرتون مشکل داره؟اول ت ...

خواهش میکنم خوشحال میشم کاری از از دستم بربیادپسرم بیضه عمل کرده قلبش خدا رو شکر درمان نیاز نداره خودش خوب میشه موقع تولد کبود شد اکسیژن کم اورد بردنش ان آی سیو اونجا اکو کردن سوراخ قلب و تنگی دریچه ریوی تشخیص دادن سه ماه بعدباز بردم اکو الانم هر ۶ ماه یکبار تحت نظره 

خواهش میکنم خوشحال میشم کاری از از دستم بربیادپسرم بیضه عمل کرده قلبش خدا رو شکر درمان نیاز نداره خو ...

خدا سلامتی و طول عمر عنایت کنه به گل پسرت...

امکان نداشت طی بارداری متوجه بشن؟

چون روز اولی که دختر من بندا اومد گفتن قلبش صدای اضافه داره هربار دکتر میبرمش میگه نه چیزی نمیشنوم ولی این فکر هنوز توی سر منه که چرا اینجوری گفت روز اول چرا اینقدر عذاب کشیدم سر این موضوع راست گفت دروع گفت بخدا نمیدونم

خدا سلامتی و طول عمر عنایت کنه به گل پسرت...امکان نداشت طی بارداری متوجه بشن؟چون روز اولی که دختر من ...

من اکوی قلب بارداری رو نرفتم دکترم برام ننوشت گفت نیاز نیست بله قلب پسر منم صدای اضافه داره شما اکو بردی؟اگه متخصص قلب اطفال بگه مشکل نداره خیالت راحت باشه چون ممکنه اولی اشتباه گفته باشه

بله درسته شوهرم نمیزاره یک قطره زیادتر بدم اینقد بدش میاد دارو بدم میگم استامنیفون که مشکلی ندار ...

اتفاقا استامینوفن عوارض داره بزن تو نت هست منتها تب هم خطرناکه و باید دارو داده بشه ولی تا لازم نشده نباید بدیم 

من اکوی قلب بارداری رو نرفتم دکترم برام ننوشت گفت نیاز نیست بله قلب پسر منم صدای اضافه داره شما اکو ...

اولین روز بعد زایمان که دکتر اطفال میاد معاینه کرد اینو گفت دختر من۳۸ هفته دنیا اومد.

ولی چند روز بعد باز بردم اطفال گفت نه هیچی نیست و مداوم این مدت هربار دکتر بردمش گفتن چیزی نمیشنون و این بخاطر کوچیک بودنش بوده به اکثر بچه های تازه دنیا اومده میگن.

برای بچه بعدی حتما میرم اکو قلب قطعا.

نمیدونی چه به من گذشت وقتی بهترین روز زندگیم با این خبر اوار شد روی سرم زار میزدم و فشارش میدادم تو بغلم خدا بعد ۱۰ سال این دخترو به من داده داشتم میمردم...

این دکترهم اینقدر نفهم بود که لااقل به من نگه من نفهمم!

درک شعور هیچی هیچی