2777
2789
عنوان

تب نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 86 پست
شیافت هفتاد و پنج بزن شیافت خیلی سریعتر اثر می‌کنه شیر خودتو بهش بده هرچی بیشتر بخوره و جیش کنه بهتر ...

شیر خشک میدم الان شیر نمیخوره اصلا با قطره چکان یذره دادم خورد ولی نمیخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پروفن برای نوزاد خطرناکه

تب بالا خطرناک تره 

بچه من زیر یه سال بود 8 ماه این حدودا بود که سه شبانه روز تب شدیدی گرفت که با هیچی پایین نیومد... 

چون تجربشو داشتم گفتم... 

دکتر بچه من از بهترین دکتراست فوق تخصص اطفاله 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
نمیدونم دیگه بعضی جاها خوندم دستمال خیس نزارید شوک وارد میشه تشنج میاره منم ترسیدم دیگه انجام نمیدم ...

عزیزم دستمال رو با آب گرم خیس کن 

پسر منم ۸ماهشه ۴روز تب داشت 

با استامنیفون و دستمال خیس میومد پایین

راستی شاید تبش واسه دندون باشه نگران نباش 

مال پسر من حس میکنم واسه دندونه

میگه نوزاده پروفن زیر دوسال ممنوعه

بچه من 8 ماهش بود که تب شدید گرفت سه شبانه روز تب کرد

دکتر اینا رو داده بود 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
شیر خشک میدم الان شیر نمیخوره اصلا با قطره چکان یذره دادم خورد ولی نمیخوره

شیر خشک سرده اگه سرما خورده باشه زیاد خوب نیست اگه از شیر خودتون کم هم باشه بدی اثرش بیشتره

یا آب ولرم بده هر وقت گرسنش شد که گلوش درد نگیره و جیش کنه

تب بالا خطرناک تره بچه من زیر یه سال بود 8 ماه این حدودا بود که سه شبانه روز تب شدیدی گرفت که با هیچ ...

شما زیر نظر دکتر دادی بچتو چک کرده بعد داده سر خود یا به توصیه کسی ندادی شرایط بچه ها با هم فرق داره 

نه پاراکید نیست برم دکتر بگم پاراکید بده ؟

آره مزه اش هم بهتر از اونهاست و ۱/۵ برابر وزن باید بدی

مثلا اگر ۶ کیلو هست باید ۹ قطره بدی

شما فعلا دستت رو بذار زیر بغلش ببین داغه 

اگر هم خوابه بهش شیر بدهد مواظب باش

شما زیر نظر دکتر دادی بچتو چک کرده بعد داده سر خود یا به توصیه کسی ندادی شرایط بچه ها با هم فرق داره

ببخشید ولی استارتر سهل انگاری کرد 

همون لحظه دید بچه تب داره باید میبرد درمونگاه شبانه روزی 

تب بالا به شدت خطرناکه 

شیر خشک سرده اگه سرما خورده باشه زیاد خوب نیست اگه از شیر خودتون کم هم باشه بدی اثرش بیشترهیا آب ولر ...

فکر نکنم سرما خورده باشه از دندونشم نیست چون تب دندوک میگم کمه این از ما ویروس گرفته بیچاره ، الانم تبش پایین تر از ۳۸ نمیاد اصلا قطره استامینوفنم میدم تاثیر نداره ، دیگه شیرم نمیخوره

ببخشید ولی استارتر سهل انگاری کرد همون لحظه دید بچه تب داره باید میبرد درمونگاه شبانه روزی تب بالا ب ...

اره چون قطره داشتم نبردم گفتم صب میبرم دکتر ولی اونم قطره زیر ۳۸ نمیاره 

آره مزه اش هم بهتر از اونهاست و ۱/۵ برابر وزن باید بدیمثلا اگر ۶ کیلو هست باید ۹ قطره بدیشما فعلا دس ...

منم پاراکید میدم ولی تو بهداشت گفتن  دوبرابر و زنش بده 

🚫اسی استامنیفون تا یک ماه تاریخ انقضا داره  وقتی بازش میکنی