من و باباش مریض شدیم اینم از دیشبه تب داره بیدار شدم داشت گریه میکرد تبش رو ۳۹ بود بعد استامینوفن دادم ، هی دستما میزارم رو دستو پاش تبش پایین تر از ۳۸ نمیاد ، ساعت ۹ وقت دکتر گرفتم چیکار کنم ، دخترم تو خواب هی ناله میکنه
بچه من زیر یه سال بود 8 ماه این حدودا بود که سه شبانه روز تب شدیدی گرفت که با هیچی پایین نیومد...
چون تجربشو داشتم گفتم...
دکتر بچه من از بهترین دکتراست فوق تخصص اطفاله
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بچه من 8 ماهش بود که تب شدید گرفت سه شبانه روز تب کرد
دکتر اینا رو داده بود
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
شیر خشک سرده اگه سرما خورده باشه زیاد خوب نیست اگه از شیر خودتون کم هم باشه بدی اثرش بیشترهیا آب ولر ...
فکر نکنم سرما خورده باشه از دندونشم نیست چون تب دندوک میگم کمه این از ما ویروس گرفته بیچاره ، الانم تبش پایین تر از ۳۸ نمیاد اصلا قطره استامینوفنم میدم تاثیر نداره ، دیگه شیرم نمیخوره