2777
2789
عنوان

تب نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 86 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین تبش بیاد پایین خوب میشه نترس نگران نباش

توکلت بخدا باشه

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

برا حضرت زهرا نذر نمک کن

عجیب جواب میده برا سلامتی بچه

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

پاشویه با آب ولرم کنید نه آب لوله، خدایی نکرده تشنج میکنه

نمیدونم دیگه بعضی جاها خوندم دستمال خیس نزارید شوک وارد میشه تشنج میاره منم ترسیدم دیگه انجام نمیدم دستمال میزارم گریه میکنه یهو شوک وارد میشه

نمیدونم دیگه بعضی جاها خوندم دستمال خیس نزارید شوک وارد میشه تشنج میاره منم ترسیدم دیگه انجام نمیدم ...

نه عزیزم

از من بشنو

دستمال رو با اب گرم

نه داغ خیس کن

بسم الله بگو بزار رو دست و پاش

نمیدونم دیگه بعضی جاها خوندم دستمال خیس نزارید شوک وارد میشه تشنج میاره منم ترسیدم دیگه انجام نمیدم ...

با اب ولرم باید باشه رو پیشونیم نذار رو کشاله ران و شکم و دست و پا بذار 

چه خبره انقد بی تابی نکن تب کرده دیگه پاشویه کن قطره هم بده دکترم وقت گرفتی دیگه چرا اینجوری میکنی

خودمم مریضم میترسم خب ادم بچش یذره خدای نکرده یچیزیش میشه سکته میکنه ، تبشم پایین نمیاد الانم خوابیده 

عزیزم دستمال نخی بردار با آب ولرم نم دارش کن بزار رو کشاله پاش و زیر بغلاش قطره دادی تا اثر کنه نیم ساعت طول میکشه از این قطره های پاراکید بده اثرش بیشتره اگر قطره دادی صبر کن تا دو ساعت بعد دوباره تند تند نده براش بده 

شیافت هفتاد و پنج بزن شیافت خیلی سریعتر اثر می‌کنه شیر خودتو بهش بده هرچی بیشتر بخوره و جیش کنه بهتره لباسش رو یکم کم کن ولی اگه خونتون سرده با بخاری دما رو متعادل کن

آب ولرم بهش بده 

اگه خوابید با خیار که هم دمای اتاق باشه روی قسمتی که تب داره بزار آخه بعضی وقتا تب شدنش  توی دل، سر یا دست و پا هست 

زیادم پاشویه نکن بچه لرز میکنه استامینوفن دادی و تبش پایین نیومد بعد دو ساعت پروفن بده اگه بازم پایی ...

میبرم دکتر  فقط الان استامینوفن قطره دارم اونم نمیدونم میخوره تف میونه که اثر نمیزاره