2777
2789
عنوان

ژل گونه

1912 بازدید | 7 پست

خواستم بدونم کسی تجربه تزریق ژل ب گونه برا پر تر شدنو داره صورتم خیلی لاقره دلم میخواد بزنم ولیی دودلمم اخه بعضیا میگن ضرر داره واسه پوست عفونت میکنه به مرور صورت افتاده میشه و اثرش بعد دوماه میره و.....  ایا حقیقت دارن این حرفا راجب ژل کسی بوده راضی باشه؟؟ اگ اوکیه مشکلی برا صورتم پیش نمیاد ک بزنم 

اونایی که دیابتین عفونت میکنه 

زیاد باید بزنی دو باره هزینه اش حداقل ۱۵ تومان الا ۲۰ تومان میشه 

سیب گونه هر طرف ۴ سیسی تا خودشو نشون بده

کات گونه هر طرف دو سیسی 

زاویه فک هم هر طرف ۳ سیسی حداقل چون میگی صورتم لاغره

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خانمه برا عروسی پسرش دو طرف ِ لبش یه کم پایین تر دو تا گونه‌ بود اومده بود سالن برا میکاپ، گفت به گونه هاش تزریق کرده بوده اومده پایین. اگه چهرت معمولیه این کارو نکن. الان فیس استخونی مد شده و تزریق به گونه ریسکش بالاست 

یه خانمه برا عروسی پسرش دو طرف ِ لبش یه کم پایین تر دو تا گونه‌ بود اومده بود سالن برا میکاپ، گفت به ...

ببین استخونی. به همه نمیاد الان من اصلاا  از صورت لاقرم راضی نیستم تپل ک باشهه خیلی بهتر بنظر میرسم من قبلا چاق بودم صورتم تپل بود خیلی چهرم زیبا تر بود الان رژیم ک گرفتم وزن کم کردم صورتمم خیلی کشیده و لاقر شده اصلاا یه طوری شدم خیلی بد شدم واس همین میخوام با ژل صورتم برگرده ب قبلش 

ببین استخونی. به همه نمیاد الان من اصلاا از صورت لاقرم راضی نیستم تپل ک باشهه خیلی بهتر بنظر میرسم ...

اهوم. می فهمم چی میگی. برا اینکه عکستو ندیدم نمیتونم نظر صد در صدی بدم ولی حدس می‌زنم خودتو دست کم گرفتی

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز