2777
2789

برو دفترچه شو دانلود کن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم راجبش 

هوش مصنوعی اینو میگه 

ببین به دردت میخوره 

بله، گرفتن مدرک کارشناسی ارشد بدون کنکور در ایران امکان‌پذیر است، اما تحت شرایط و قوانین خاصی انجام می‌شود.

به طور کلی، راه‌های اصلی برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد بدون کنکور به شرح زیر هستند:

1. پذیرش بدون کنکور استعدادهای درخشان (پذیرش با شرط معدل)

این روش رایج‌ترین راه برای قبولی بدون کنکور است. در این روش، دانشگاه‌ها (اعم از دولتی، آزاد، غیرانتفاعی و پیام نور) بخشی از ظرفیت خود را به داوطلبانی اختصاص می‌دهند که دارای شرایط استعداد درخشان باشند.

شرایط کلی (معمولاً):

· داشتن معدل کل بالای ۱۶ (یا گاهی ۱۷) در مقطع کارشناسی.

· نداشتن هیچ گونه وقفه (مرخصی تحصیلی) در طول تحصیل کارشناسی.

· تسلط به زبان انگلیسی (ارائه مدرک بین‌المللی مانند IELTS یا TOEFL یک امتیاز بزرگ محسوب می‌شود).

· داشتن رزومه قوی شامل: مقالات علمی-پژوهشی، تالیف کتاب، اختراع ثبت شده، شرکت در المپیادهای علمی و کسب رتبه.

نکته مهم: شرط معدل و دیگر شرایط در دانشگاه‌ها و رشته‌های مختلف، متفاوت است. رقابت برای این نوع پذیرش، به‌خصوص در دانشگاه‌های برتر و رشته‌های پرمتقاضی، بسیار شدید است.

2. پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی و رزومه (مصاحبه)

در این روش، دانشگاه‌ها (به ویژه دانشگاه آزاد و دانشگاه‌های غیرانتفاعی) پس از اعلام ظرفیت، از داوطلبان دعوت به مصاحبه می‌کنند. مبنای انتخاب، رزومه علمی و سوابق تحصیلی داوطلب است.

مولفه‌های مهم در این روش:

· معدل مقطع کارشناسی

· مقالات چاپ‌شده (به ویژه مقالات ISI و علمی-پژوهشی)

· طرح‌های تحقیقاتی و سابقه کار مرتبط

· مدرک زبان

· توصیه‌نامه‌های اساتید

· عملکرد در جلسه مصاحبه

3. پذیرش در دانشگاه‌ها و موسسات غیرانتفاعی و پیام نور

این دانشگاه‌ها معمولاً ظرفیت بیشتری برای پذیرش بدون کنکور دارند و شرایط ساده‌تری را اعمال می‌کنند. اگر اولویت شما ادامه تحصیل در یک دانشگاه خاص نیست، این گزینه می‌تواند بسیار مناسب باشد.

4. پذیرش در دوره‌های مجازی و پردیس‌های خودگردان

· دوره‌های مجازی: برخی دانشگاه‌ها در رشته‌های خاص، به صورت کاملاً آنلاین و بدون نیاز به کنکور دانشجو می‌پذیرند.

· پردیس‌های خودگردان: این پردیس‌ها در دانشگاه‌های دولتی قرار دارند و با شهریه بالاتر، اغلب بدون کنکور و بر اساس سوابق تحصیلی اقدام به جذب دانشجو می‌کنند.

---

مراحل اقدام برای ارشد بدون کنکور:

1. پیگیری دقیق دفترچه و زمان ثبت‌نام: مهمترین قدم این است که در زمان اعلام شده توسط سازمان سنجش (برای دانشگاه‌های دولتی) و یا دانشگاه آزاد، حتماً دفترچه راهنمای پذیرش بدون کنکور را مطالعه کرده و در مهلت مقرر ثبت‌نام کنید.

2. انتخاب دانشگاه و رشته: با توجه به رزومه خود و شرایط هر دانشگاه، رشته‌های مورد نظر را انتخاب کنید.

3. تکمیل و ارسال مدارک: مدارک خواسته شده (مثل مدرک کارشناسی، ریزنمرات، عکس و...) را به دقت آماده و ارسال کنید.

4. شرکت در مصاحبه (در صورت نیاز): اگر دانشگاه مورد نظر مصاحبه دارد، خود را به خوبی برای آن آماده کنید.

5. انتظار برای اعلام نتایج: در نهایت نتایج نهایی توسط دانشگاه اعلام می‌شود.

جمع‌بندی نهایی:

· بله، ارشد بدون کنکور ممکن است.

· این نوع پذیرش بیشتر بر اساس شایستگی علمی (معدل و رزومه) است تا یک آزمون متمرکز.

· شانس شما برای قبولی در دانشگاه‌ها و رشته‌های کم‌متقاضی و غیردولتی به مراتب بیشتر است.

· برای رشته‌های پرمتقاضی و دانشگاه‌های تاپ (مانند دانشگاه‌های تهران، شریف، صنعتی اصفهان و...)، رقابت بسیار سنگین است و نیاز به رزومه‌ای بسیار قوی دارید.

پس اگر معدل خوبی دارید یا رزومه علمی قابل توجهی (مانند مقاله) گردآوری کرده‌اید، حتماً شانس خود را برای پذیرش بدون کنکور امتحان کنید.