2777
2789
عنوان

از پسرای سیاهههه خوشم‌میاد

554 بازدید | 63 پست

وای چیکار کنم فقططططط پسرای سبزه اصلا سبزه چه عرض کنم سیاه سوخته رو میپسندمممم

به هیچ وجه نمیتونم پسرایی که عادین حتی نه سفیده سفید رو بپسندم

فقط هیکلی قد بلند سیاه😐

اخه چقد مگه ازین پسرا هست ک شانس بیارم یکیش نصیب من بشههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو جنوب میناب اکثرا پوستشون تیره هست ولی با اون قد و هیکلی ک میخوای باید کاکا سیاه آمریکایی باشه😂😂😂

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدایا شکرت❤️

برنز باشن یا پوستشون باید خیلی تیره تر باشه؟

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

😂😂اینا رو باید بری تو جنگل های آفریقا پیدا کنی دیگه

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

خودت پوستت چطوره عموما همه برعکس پوست خودشونو دوست دارن من خودم سبزه ام تازه سولار ام هر سال میرم  خودم دوست دارم پوستم تیره باشه ولی شوهر سفیده خودمم سفید دوست داشتم

در گنگ ترین حالت زندگیمم

😂😂😂😂منم از پسرای سبزه خوشم میومد عشقم سفید از آب در اومد😂

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

خودت پوستت چطوره عموما همه برعکس پوست خودشونو دوست دارن من خودم سبزه ام تازه سولار ام هر سال میرم خ ...

من نرمالم بقیه بهم میگن سفیدی تقریبا ولی از نظرخودم عادیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز