2777
2789
عنوان

از پسرای سیاهههه خوشم‌میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 63 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=396793170]برو جنوب میناب اکثرا پوستشون تیره هست ولی با اون قد و هیکلی ک میخوای باید کاکا سیاه آمریکایی باشه😂 ...[/QUOT

اتفاقا جنوب هم تا دلت بخواد سفید و بور و چش،رنگی هست 

ولی تصور مردم از جنوب اینجوریه

اگرم پوستشون تیره تره اکثرا ب خاطر هواس آفتاب سوخته میشن😬

ولی ی دوستایی داریم اصالتا مینابی ان ساکن آبادان هستن ولی سفیییییییییییییییید 😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نهههه😭من هیچجوره جز پسر سیاه از کسی دیگه خوشم نمیاد هرچقدم خوشگل باشه

دقیقا برعکس میشه😂فانتزی من ی پسر قد بلند چهارشونه با موهای بلند و پر چشای عسلی و سبزه رو بود 😂یه قد بلند هیکلی چش ابرو مشکی سفید نصیبم شد😂😂

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

دقیقا برعکس میشه😂فانتزی من ی پسر قد بلند چهارشونه با موهای بلند و پر چشای عسلی و سبزه رو بود 😂یه ق ...

😂😂من خودم تا الان که شانس اوردم پارتنرم دقیقا همینیه ک میخوام قد بلند هیکلی سییییییییییییاه سیاه😂ولی شاااانس بیارم بگیرتم

الان اگه نگیره بیشتر حرص میخورم از دستم رفتع🤣

[QUOTE=396793170]برو جنوب میناب اکثرا پوستشون تیره هست ولی با اون قد و هیکلی ک میخوای باید کاکا سیاه ...

من خودمم منطقه ای ک هستم پسراش سیاهن😂😂شرق کشوریم افتاب زیاده ولی خب همشون هیکلی نیستن

یکی هست هم سیاهه هم‌هیکلی یعنی این اگه نصیبم نشه عروس نمیشمم🤣

😂😂من خودم تا الان که شانس اوردم پارتنرم دقیقا همینیه ک میخوام قد بلند هیکلی سییییییییییییاه سیاه😂 ...

میگیره میگیره💓😂

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

[QUOTE=396793170]برو جنوب میناب اکثرا پوستشون تیره هست ولی با اون قد و هیکلی ک میخوای باید کاکا سیاه ...

اخه خودم جنوبی ام سبزه داریم ولی سبزه خیلی تیره بیشتر پسرای مینابی دیدم اهوازی بندری اینا اکثرا سفیدن میناب پسراش هنوز سبزه تیره هستن دختراشون منم دیدم تعجب کردم چجوری پوستشون سفید هست با اینکه مثلا پدر مادرش سفید نیستن بیشتر بخاطر کرم معجزه هست 

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدایا شکرت❤️