2777
2789
عنوان

از پسرای سیاهههه خوشم‌میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 63 پست
من خودمم منطقه ای ک هستم پسراش سیاهن😂😂شرق کشوریم افتاب زیاده ولی خب همشون هیکلی نیستنیکی هست هم سی ...

کرمانی؟

در رابطه با کرمان اطلاعات ندارم😬

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

منم😂😂

دت لک لک کویی😂

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نه فقط سیاه😉شوخی کردمخب مردا چطور ظاهر براشون مهمه خب دخترام دل دارن

انشاالله به مرد با ظاهری که دلتون میخواد و با اخلاق خوب قسمتتون بشه. مردی که فقط قیافه داره و اخلاق صفر به درد نمیخوره

کانال لوازم آرایشی من در روبیکا: @Miti__shop

من خودمم منطقه ای ک هستم پسراش سیاهن😂😂شرق کشوریم افتاب زیاده ولی خب همشون هیکلی نیستنیکی هست هم سی ...

کرمانی؟

در رابطه با کرمان اطلاعات ندارم😬

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

لک کرمانشاه

افییییش نزدیکی ب من روله

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

عه تو لک کجایی

من لک لرستان

عه 😍کجای لرستان

سمت خرم آبادش روله