2777
2789
عنوان

بنظرتون چکار کنم با جاریم

196 بازدید | 19 پست

چندساله تو یه ساختمونیم 

من یوقتایی میدیدم صدای دره خونشون میاد اروم درو باز میکنه ولی بعدش جایی نمیره 

ولی دیروز که یهویی درو باز کردم رفتم دیدم یهویی هول شد الکی رفت بالای پله ها سمت پشت بوم انقد هول کرده بود که هی میگفت چی گقتی چی میگی و اینکه فالگوش وایساده بود پشت در خونم من فهمیده بودم که قبلا دره خونشو باز میکرد و جایی نمیرفت حدسشو میزدم 

ولی واقعا از دیروز خیلی نابودم ازینکه یعنی همه حرفایی که پشت تلفن میزدمو وایمیساده گوش میکرده 

واقعا خیلی حالم بده ازینکع دارم با یه ادمه سمی زندگی میکنم و هرچی تو این چندسال ب شوهرم میگم ازینجا پانمیشه میگه الان موقعیتش نیس که بریم جای دیگه 

بخدا خیلی داغونم اخه چرا باید وایسه پشت در خونم ب چ اجازه ای خیلی کفری ام 

بنظرتون چکار کنم اگه زنگ زد یا پیام داد خیلی هم گیره انقد زنگ میزنه تا مجبور شی جواب بدی خسته شدم دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخام دوباره اگه صدای درشون اومد یهویی دوباره برم بیرون ببینم میتونم مچشو بگیرم یا نه

عزیزن بهترین راه همینه بری مچشو بگیری و بدون هیچ خجالتی به روش بیاری و همین باعث میشه قطع ارتباط کمی و خودت راااااحت بشی

عزیزن بهترین راه همینه بری مچشو بگیری و بدون هیچ خجالتی به روش بیاری و همین باعث میشه قطع ارتباط کمی ...

بخدا دیگه بریدم از دستش حالا فردا هم که شوهرامون برن سرکار دوباره هی زنگ زنگ پیام روانیم کرده بخدا همشم میخاد رو مخم بره با حرفاش

بخدا دیگه بریدم از دستش حالا فردا هم که شوهرامون برن سرکار دوباره هی زنگ زنگ پیام روانیم کرده بخدا ه ...

چقدر حوصله داری تو دختر بهش تیکه بنداز صمیمی نباش باهاش انگار عادت کرده بهت شاید زیاد رو بهش دادی 

چقدر حوصله داری تو دختر بهش تیکه بنداز صمیمی نباش باهاش انگار عادت کرده بهت شاید زیاد رو بهش دادی

اره اوایل همه چیمو بهشمیگفتم فک میکردم دوستمه حالا که دارم فاصله میگیرمو از برنامه هام نمیگم و جوابشو نمیدم دستش زو شده ولم نمیکنه میاد پشت دره خونم ببینه من چکار میکنم 

اره اوایل همه چیمو بهشمیگفتم فک میکردم دوستمه حالا که دارم فاصله میگیرمو از برنامه هام نمیگم و جوابش ...

چند سالتونه

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗