2777
2789
عنوان

خیانت اجباری

262 بازدید | 17 پست

این نوع خیانت به دلیل ترس از طرد شدن توسط جامعه هستش. در واقع در خیانت اجباری فرد تصور میکنه مقاومت در برابر درخواست رابطه جنسی توسط دیگران منجر به طردشدن وی از اجتماع میشه. این افراد ممکنه عشق، دلبستگی و میل جنسی شدیدی هم در رابطه خود با شریک زندگی و همسر خود داشته باشه، اما به علت نیاز شدید به تأیید شدن و اجتماعی بودن در نهایت خیانت میکنه

علاوه بر این، نیاز به تأیید میتونه باعث بشه که افراد بهگونهای عمل کنن که با خصوصیات اخلاقی خودشان در تضاد باشه. یعنی برخی از این افراد خیانت میکنن ولی نه خودشان میخواهند و نه از نظر اخلاقی موافق این موضوع هستن. بلکه بهخاطر نیاز به تأیید شدن و موردتوجه دیگران بودن خیانت میکنن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیانتو کی تایید میکنه؟ هر کی بفهمه هم تاییدش تشویقش نمیکنه

خیانت اصلا قابل تایید نیست اگر من مطلبی هم فرستادم فقط جهت این بود که انواع خیانت رو توضیح داده باشم

دیگه همین نمونده هرزگی رو هم عادی جلوه بدین ،احباری یعنی چی مثل غذا میمونه انجام نده آدم میمیره ؟

الان از این مطلب فقط متوجه شدین من خیانت و هرزگی رو عادی جلوه دادم؟

چه مسخره هر دلیلی برای خیانت بیارن مضخرفه 😐

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
دیگه همین نمونده هرزگی رو هم عادی جلوه بدین ،احباری یعنی چی مثل غذا میمونه انجام نده آدم میمیره ؟

انگار اسلحه گذاشتن روی بچه اش بگن اگر خیانت نکنی بچه ات رو میکشیم طرف واقعا مجبور باشه یا برای اصلا زندگی خودش

اینی که ایشون نوشت اصلا منطقی نیست

ببین گلم من فقط انواع خیانت رو توضیح دادم فقط همین

منم کلا گفتم هر مدلی هم باشه قابل توجیه نیست

انگار اسلحه گذاشتن روی بچه اش بگن اگر خیانت نکنی بچه ات رو میکشیم طرف واقعا مجبور باشه یا برای اصلا ...

یادمه بچه بودم زنها در مورد یک خانمی حرف میزدن،که دوست شوهرش خواسته بهش تجاوز کنه خانمه رفته تو یک اتاق درو بسته ،متحاوز نتوانسته درو باز کنه همون لحظه پسر کوچک زن که بیرون بوده میاد خونه مرد به زن میگه اگر نیای بیرون بچتو میکشم زنه هم نرفته بچه رو کشته بوده،یادم نیست دقیق ولی یادمه میگفتن زنه گفته همه بچه هام هم بمیرن نمیزارم کسی بهم دست بزنه