2777
2789
عنوان

همیشه ی طرفه بود توجه هام😭🙂

325 بازدید | 55 پست

از خودم بابت همه چیزای ی طرفه زندگیم معذرت میخوام 

عشق ی طرفه رفاقت ی طرفه صداقت ی طرفه و.. 

نمیدونم چرا ولی همیشه اونی که واقعیی بود من بودم 

چرا بقیه انقدر عشق نداشتن؟! اینکه چقدر ساده بودم 

اینکه با وجود زخمی بودنم بازم محبت میکردم 

چقدرر دوس دارم اون روزا دیگه تکرار نشههه فقط همین🤝 

میدونم فقط یروز همه چی بهتر میشه،همین

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا تغییر نمیکنی؟

تنها راه تغییر اینکه صادق نباشم سیاست کامل داشته باشم و واقعی و مثل خودشون حسود باشم و وقتش برسه هم خالی کنم میدون و

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

از فردا یه جور دیگه برخورد کنید ...احتمالا خودتونو دوست ندارید که همیشه نادیده میگیرید خودتونو

نمی دونم چرا اکثرا آدما رو اینطوری که دوستشون داشتم و باهاشون روراست بودم اونا اینطوری نبودن باهام همیشه به این موضوع زیاد بها دادم ولی انگار دستم بی نمک کلا 

منم ولی یه روز از بس زخم خوردی تمام رابطه ها رو قطع می کنی

قطع کردم ولیی کامل ن متاسفانه 

مثلا همون دوستم ک خیلیی اذیتم کرد و هنوزم باهاش حرف میزنم و میاد خونمون.. ولیی ی ماه پسش بی محلی کردم الان ازون موقع خودشم متوجه شده نمیخام دیگه حرفی نمیزنه 

ولی دوس دارم کلا اثری نباشه ازش مثلا تو مجازی و..:/

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

تنها راه تغییر اینکه صادق نباشم سیاست کامل داشته باشم و واقعی و مثل خودشون حسود باشم و وقتش برسه هم ...

نه تنها راه تغییر اینه که خودتو دوست داشته باشی و برای خودت ارزش قائل باشی اونوقت هرگز وارد روابط یکطرفه نمیشی چون اینطوری بهت توهین میشه و در حقت ظلم میشه...فقط نباید خودتو نادیده بگیری همین

نمی دونم چرا اکثرا آدما رو اینطوری که دوستشون داشتم و باهاشون روراست بودم اونا اینطوری نبودن باهام ه ...

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند...نباید خودتو فدا کنی برای بقیه...البته خودم خیلی اینکارو کردم و پشیمونم نیستم چون منه الانو ساخت اون تجربیات