2777
2789
عنوان

همیشه ی طرفه بود توجه هام😭🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 55 پست
نه تنها راه تغییر اینه که خودتو دوست داشته باشی و برای خودت ارزش قائل باشی اونوقت هرگز وارد روابط یک ...

دقیقا خب الان همینم دیگه 

خودم و دوست دارم و وارد این جور روابط نمیشم ولی هنوز اثر اون روابط قبلی مونده 

مثلا کسی که جونمو براش میدادم(رفیقم) بهم فهموند ک نباید صد خودم و واسه کسی بزارم:)

اما هنوز که هنوزه بهش محبت میکنم و با بی احترامی نخواستم رابطمون تموم شه 

ولی یک ماهه کلا یجور بی محلی کردم ک خودشم فهمید دیگ ازاون موقع حرفی نداریم

اماا همین که اینستاشو دارم تو چنلش ادمینم و.. خیلی اذیتم میکنههه دوس دارم نباشه اصلا تو دید

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند...نباید خودتو فدا کنی برای بقیه...البته خودم خیلی اینکارو کردم ...

شاید منم مثل شما درس گرفتم از این موضوع ولی خب به نظرم بدشانس هم بودم تو آدمای دورم 

ادم یه وقتا میخواد مثل خودشون باشه ولی انقدر عادت کرده که بازم میبینی عه طرفو باز بخشیدی و بهش فرصت ...

تمرین کن خودتو دوست داشته باشی تا وفتی خودت خودتو دوست نداری نمیتونی از دیگرانم همچین توقعی داشته باشی

دقیقا خب الان همینم دیگه خودم و دوست دارم و وارد این جور روابط نمیشم ولی هنوز اثر اون روابط قبلی مون ...

افرین بی احترامی نکن که خودت کوچیک میشی ...خیلی بی صدا و محترمانه فاصله بگیر...به عبارتی خودتو ازشون بگیر این بدترین تنبیه که دیگه نداشته باشنت

تمرین کن خودتو دوست داشته باشی تا وفتی خودت خودتو دوست نداری نمیتونی از دیگرانم همچین توقعی داشته با ...

من خودم دوست دارم این ربطی به ما نداره تجربه ثابت کرده بخاطر بیشعوری طرفه نه ما 

اونی که فرهنگ و اخلاق داره خوب رفتار میکنه اونی که نداره هم با همه بد 

من خودم دوست دارم این ربطی به ما نداره تجربه ثابت کرده بخاطر بیشعوری طرفه نه ما اونی که فرهنگ و اخلا ...

خب پس لازم نیست خودتونو ناراحت کنید و از خودتون معذرت بخ‌واید چون مشکل از سمت شما نیست و طرف خودش ذاتش بده و باهمه همینه...شما مسئول شعور پایین اطرافیان نیستید

هنوز اول راهی خییییلی به موقع فهمیدی...من ۳۱ سالمه تازه حدود ۴ ماهه تغییر کردم و فهمیدم خیییلی اشتبا ...

وقتی زود بری تو دل جامعه و نامردی این آدما رو زود بفهمی همین میشه من زیر 20 فهمیدم دنیا جای قشنگی نیست 

دقیقاا:)))بوس بهت

فدااات...از این به بعد اون همه عشقو توجهی که به اون افراد بی لیاقت میکردی رو به خودت بده ببین چقدر نتیجه ی بهتری میگیری و در کمال ناباوری خیلی عزیز میشی برای اطرافیان

وقتی زود بری تو دل جامعه و نامردی این آدما رو زود بفهمی همین میشه من زیر 20 فهمیدم دنیا جای قشنگی نی ...

نه اینجوری فکر نکن چون زندگی بهت تلخ میشه...دنیا هنوزم قشنگیاشو داره فقط ما باید بدونیم چه زمانی و کجا برای کی مایه بذاریم

2790
2778
2791
2779
2792