2777
2789
عنوان

همیشه ی طرفه بود توجه هام😭🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 55 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی؟توضیح میدی؟

ببینید هر چیزی که مثال نقض داشته باشه زد میشه 

کاملا در طول تاریخ و زندگی شخصی هر کسی مورد هایی بوده که پاسخ کار و رفتارشانو نگرفتن چه خوب چه بد در حالت کلی به کارما اعتقادی ندارم 

ببینید هر چیزی که مثال نقض داشته باشه زد میشه کاملا در طول تاریخ و زندگی شخصی هر کسی مورد هایی بوده ...

ببین دو بعد داره از هر دو بعد بررسی کردی؟مثلا من به تو بدی میکنم تو ادم خوبی هستی ...باخ‌دت میگی پس جطور من خوب بودم اون بدی کرد پس کارما وجود نداره ...درصورتیکه من که بهت بدی کردم اون انرژی های منفی همه بهم برگشته در طول زندگیم...از این بعد هم دیدی؟

ببین دو بعد داره از هر دو بعد بررسی کردی؟مثلا من به تو بدی میکنم تو ادم خوبی هستی ...باخ‌دت میگی پس ...

خب می تونه شما بدی کنی و اندازه بدی که کردی به زندگیت بر نگرده همینطوری که خیلی ها ظلم های زیاد می کنن و انگار نه انگار 

خب می تونه شما بدی کنی و اندازه بدی که کردی به زندگیت بر نگرده همینطوری که خیلی ها ظلم های زیاد می ک ...

من خیلی ایمان دارم به کارما...از اونجاییکه ما ظاهر زندگی ادما رو میبینیم شاید متوجه نشیم چرا اینطور نمیبینی؟

من خیلی ایمان دارم به کارما...از اونجاییکه ما ظاهر زندگی ادما رو میبینیم شاید متوجه نشیم چرا اینطور ...

ببینید صددرصد نیست 

البته افکار شما هم خیلی قشنگه اینطوری آدم خودش آروم تره 

ببینید صددرصد نیست البته افکار شما هم خیلی قشنگه اینطوری آدم خودش آروم تره

خب توهم همینطور فکر کن...اصلا کارما رو بیخیال به عدالت خدا هم شک داری؟حتما داری😂😂