2777
2789
عنوان

سفیدی پوست

103 بازدید | 12 پست

خانوما من ۱۸ سالمه و پوست سبزه ای داشتم قرص گلوتاتیون خوردم هر چی که بگید خرج کردم ی خانوم رو دخترخالم بهم معرفی کرد یه کرم بهم داد توی دوماه رنگ پوستم  صورتم به حدی سفید شده که با رنگ گردنم فرق می‌کنه🤣حدود ۵درجه 💔الان می‌خوام برا گردنم هم بزنم گفتم به شما هم بگم شاید بعضی از شما هم مثل من از پوست سبزه رنج می‌برین. معرفی کنم بهتون 🥹

اگه دوست داشتین بگید تا بهتون بگم😘

گلوتاتیون چ برندی خوردی ک اثر نداشت؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلوتاتیون چ برندی خوردی ک اثر نداشت؟

من گلوتاتیون با پیگمنتا با هم میخوردم ولی خب اون اثر رو نداشت امپولش هم میخواستم بزنم که گفتن ضرر داره و فلان چون میخواستم همه بدن با هم سفید بشه گلوتاتیون با ویتامین ث می‌خوردم من ۲۸۰۰ خریدم ولی میگن باید ۶ ماه بخوری تا نهایت ۲ درجه روشن کنه 

ولی خوب این کرم رو بر اساس پوستم بهم داد صورتمو واقعا روشن کرده و صاف 

الان می‌خوام ی دوره دیگه برا صورتم بگیرم بعد دیگه برا بدن چون هر دفعه ۲۸۰۰ برا قرص بدم که کمتر هم جواب میده همونو این کرم رو میگیرم هم بهتر جواب میده 

هم خیلی قیمتش کمتره بازم هرچی خودت می‌دونی عزیزم 

تاپیک تبلیغاتی

عزیزم من تبلیغ نکردم فقط نظرمو گفتم چون خودم واقعا از پوست سبزه اذیت میشدم و انواع قرص و داروهای گرون قیمت رو امتحان کردم گفتم شاید مشکل منو بعضی ها هم داشته باشن من ن گفتم از کی بخرن ن چیزی ن اسمی گذاشتم که تبلیغ کسیو کرده باشم خوشگلم

من گلوتاتیون با پیگمنتا با هم میخوردم ولی خب اون اثر رو نداشت امپولش هم میخواستم بزنم که گفتن ضرر دا ...

از کجا کرم میفروشه؟ سایت یا برنامه ای ک میفروشه رو بهم بگو عزیزم 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
از کجا کرم میفروشه؟ سایت یا برنامه ای ک میفروشه رو بهم بگو عزیزم

بزار عزیزم من گوشیم ریست کارخونه کردم همه چیم پاک شده دخترخالم بیدار بشه شمارشو میگیرم برات میفرستم خودمم می‌خوام سفارش میدم حتما میگیرم برات میفرستم 

بزار عزیزم من گوشیم ریست کارخونه کردم همه چیم پاک شده دخترخالم بیدار بشه شمارشو میگیرم برات میفرستم ...

باش عزیزم

عکس قبل و بعد پوستت رو میفرستی؟

عزیزم من دو دوره مصرف کردم یعنی دو ماه ولی از همون شب اول پوستم اینقدر تغییر کرد

عزیزم عالیه واقعا

پوستت نازک و قرمز نشده یا جوش ریز بزنه؟

عزیزم عالیه واقعاپوستت نازک و قرمز نشده یا جوش ریز بزنه؟

اره واقعا خیلی راضی ام نه نزده خودش هم عکس پوستتو بدی میگه چی بزنی خیلی وارده مشاور پوست هم هست