2777
2789
عنوان

شپش اومده

186 بازدید | 24 پست

از فامیل هامون گرفتن یادتونه چند سال پیش همه گرفتن نکنه اونجوری باشه😭

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یه روز درمیون حمومم

هیچ ربطی به حموم نداره برو زیر دوش زندگی کن کسی داشتع باشه بیاد پیشت میگیری

جـــانفدای ایرانم🇮🇷🇮🇷 لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

خواهرم پارسال از مدرسه گرفته بود تا ۲ ماه بیرون نمی‌رفتم از ترس خیلی بده😐💔خدا نکنه دیگه کسی بگیره

من یادمه چند ساله پیش میگرفتن برام کابوس شده

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

هیچ ربطی به حموم نداره برو زیر دوش زندگی کن کسی داشتع باشه بیاد پیشت میگیری

اره دیگ شال کسی رو نباید بپوشی شونه بقیه رو استفاده نکنی 

یه روز درمیون حمومم

رعایت بهداشت تاثیری نداره عزیزم 

اگه حتی سوار تاکسی بشین ممکنه مسافر قبل از شما داشته باشه یا هر محیط مشابهی

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿