2777
2789
عنوان

شپش اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 24 پست
وسیله شخصی بقیه استفاده نکنیم حلهمن ی بار از شونه یکی استفاده کردم گرفتم

وای حالم بد شد امیدوارم نگیرم 

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وا‌خب خواهرم تو خونه بود می‌رفتم نزدیکش میشدم می‌گرفتم دیگه از اتاق بیرون نمیمدم تا موقعی که رفتن از ...

میگی به بهداشت ربط داره

میگم پس چرا خواهر وسواسی من گرفت؟ مهمونی بودن شب خوابیدن جایی گرفت

نی نی سایتی ها میگفتن سس مایونز و شونه کردن مو جوابه..عزیزم نگران نباش تاپیکتو ببین میان راهنمایی می ...

نه عزیزم من شپش ندارم میترسم بگیرم از بقیه

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

میگی به بهداشت ربط دارهمیگم پس چرا خواهر وسواسی من گرفت؟ مهمونی بودن شب خوابیدن جایی گرفت

میدونی چیه شوش حشرست اما مثل ویروس میمونه سرایت میگنه همش بچه درست میکنه بخاطر همین ادم های تمیزم ممکنه بگیرن

وای حالم بد شد امیدوارم نگیرم

ببین هروقت دیدی سرت طوری میخاره که دوسداری باناخن پوست سرتو بکنی بدون شپش داره تو سرت رژه میره برو حموم اب گرم کن قشنگ نرم کننده بزن زیر آب باشونه شپش 10دقیقه شونه کن نزار بمونه سرت تخم بزاره نرم کننده بزنی شونه کنی چون از گرما بدش میاد شل میشه باشونه از سرت جدا میشه

جـــانفدای ایرانم🇮🇷🇮🇷 لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

خب اون از جایی گرفت وقتی هم رعایت نکنی به موقع حموم نکنی میگیری.😐💔

اصلا به حموم ربطی نداره. مگع الان کسی حمام عمومی میره؟

حماما شخصیه و اگه کسی شپش داشته باشه شما هر یک ساعتم بری حمام تخمشون از بین نمیره با حمام که