2777
2789
عنوان

بچمو بردن 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102597 بازدید | 623 پست
بله دوتا چی بگم از بس سکوت کردم هرچی دوست داره میگه هم خودش هم خانواده اش

من ۶ساله طبقه بالا مادر شوهرم که پایین چند تا برادر شوهر مجرد بزرگتر از شوهرم هستن 

وسایلم بالا دکور بود خرجی تو هم سفره یکی جرات نداشتم پست میاد خودم در خونه باز کنم تا سر کوچه فقط اونم اگه میخواستم برم باید جواب چند نفر میدادم درصورتی خواهرای خودشون ازدواج کرده بودن از صبح تا شب برای هوا خوری یا هر خرید کوچیک خودشون تنها همه جا میرفتن بعد ۵ سال برگشتم گفتم بیا مستقل بشیم خونه جدا آدم راحت تره خسته شدم ۵ سال با مانتو بالا و پایین کردن عرق سوز شدم برگشت گفت برادرام از تو مهم ترن یا تا ابد بالا و پایین زندگی میکنی یا خونه پدرت

به خانوادش گفتم راهنماییش کنین مثل بقیه برادراش بره سر زندگی مسولیت پذیر باشه تا اینجاییم بی مسولیت هست همش پایین پیش برادرای مجردش صبج تا شب می‌شینه ناهار پایینه فقط برای خواب میاد بالا 

شهر غریب تصور کنین زندانی و اسیر همچین شوهر و خانواده ای باشی دیوانه نشی معجزه اس

خانواده اشم با اینکه میدونستن حق با منه کاری نکردن منم یک ساله پایین نرفتم شوهرم همش پایینه برای خواب بالا میاد خانواده اش پایین پرش کردن میگن چون این اومده ماها زن نگرفتیم جادوگره بندازش بیرون درصورتی وقتی اومدن خواستگاری من همشون بالای ۴۰ و موها سفید بود خودشون بد اخلاقی و توقع بالا تهمت به من زدن 

اینم گفت میخوام بندازمت بیرون گفتم ۶ سال صبر کردم اهل زندگی نشدی فرصت ازدواج و جوونی ام گرفتی

گفتم هر جور با دختر مردم برخورد کردین داماداتون با خواهرات برخورد کنن یا امام حسین اینطور بشه تا بفهمن تو غریبی اسیر گرفتن و تهمت زدن و جوونی و آبروی یه دختر گرفتن بعدش بگن بیرونت کنیم تاوان داره

چرا تو این ۶ سال هیچ اتفاقی نمیفته سرش به سنگ بخوره به خدا من بعد طلاق تو خانواده سنتی شهر کوچیک سخت گیر تا ابد خونه پدر با سن بالا میترشم یا به پیرمرد میاد 

من موندم زندگیم درست کنم چرا اینجوری شد۳۶ سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بهتره با جدایی از بچت کنار بیای بااین بیماریت ب اون طفل معصوم هم نمیتونی برسی خب حتما این بیما ...

چطور به یه مادر میگی جدا کردن بچش کار درستی بوده هرچقدم مریض از یه روانی طرفدازی میکنید بخدا تاوان داره حتی به حقیقت هرچیزیو به زبون نیارید دل میشکنه 

من ۶ساله طبقه بالا مادر شوهرم که پایین چند تا برادر شوهر مجرد بزرگتر از شوهرم هستن وسایلم بالا دکور ...

بچه نداری ؟

چقدر مزخرفه شوهرت 

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
تمیزی برا زن چیز خوبیه . اون هیچی . خودت چی؟! من خودم تنهام ولی خونم دسته گل هس همیشه

راستش اصلا لک و خاک برام مهم نیست 

تمیز هستم ولی مرتب نه

خیلی سرم شلوغه فقط وقت میکنم به خودم برسم و غذایی درست کنم و نظافت کنم

من ۶ساله طبقه بالا مادر شوهرم که پایین چند تا برادر شوهر مجرد بزرگتر از شوهرم هستن وسایلم بالا دکور ...

توام لنگ شوهری!تازه میگی طلاق بگیرم کی میاد منو بگیره!یعنی بدون شوهر نمیتونی زندگی کنی؟بنظرم خودت انتخاب کردی این زندگی رو