2777
2789
عنوان

بچمو بردن 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102597 بازدید | 623 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاضرم قسم بخورم همون روماتیسم و پنیک هم از دست آوردای خودشه و از خونه بابات نبردی..

شکایت کن غلط کرده هم از خونت بیرون کرده هم بچه رو گرفته

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

تا ۷ سال به صورت کاملا قانونی بچه با مادر هست ،برو شکایت کن بگو کوچیکه شیرخوار هست بردنش تا ۷سال باید بامن باشه 

بعد از ۷سالگی وابستگی اون به مادر باعث میشه خودش پیش پدرش نره اصلا

آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋

یعنی این مریضو تو زندگی با همچین ادمایی گرفتی؟ مگه ن

بهت حق میدم

ولی عزیزم شما اول بع فکر سلامتیت باش.چون بچه مسولیتش زیاده یع مادر بیمار از پس بچه داری برنمیاد.

خودتو عذاب نده .

خانواده همسر من از همین نوع هستن.

قابل توجه همه دخترا اول خانواده طرفو چک کنید چون پسر به خانوادش میره

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

خدا لعنتشون کنه  ک مادر و بچه رو از هم جدا کردن 

خیلی بی شعوره و سنگ دله شوهرت ک بخاطر بیماریت میخواد طلاقت بده   چوب خدا رو حسابی میخوره 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭