2777
2789
عنوان

بچمو بردن 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102597 بازدید | 623 پست
اینو بحون سایت بستن جواب میده مدام بخون محل نده خودش میاد دنبالت

دستتت درد نکنه اونا از خداشونه بیان دنبالم خیلی زنگ زدن 

ولی موقع حساس مثل زایمان به زور اومد

از خدا شونه بیان به خاطره اینکه مهریه ندن ولی من دیگه نمی خامش همین جور که منو بچمو نادیده گرفت منم اونو نادیده میگیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادره و مادر می تونه حتی شکایت کنه و بچه رو از پدر بگیرهمگر اینکه عدم صلاح ...

خب خودت هم حرف منو تکرار کردی که ! مادر فقط در صورت شکایت و گرفتن مجوز از دادگاه میتونه فرزند رو از پدرش بگیره حضانتشو بگیره در حالت طبیعی کلا با پدره

حضانت به معنی نگهداری تا ۷ سالگی با مادره مگر اینکه شرایط سلب حضانت وجود داشته باشه که در اون صورت ح ...

شما اشتباه میکنی مادر فقط در صورت شکایت و پیگیری میتونه تا ۷ سالگی ( اونم به همه تا ۷ نمیدن کمتر میدن مثلا تا ۴ الی ۵ ) میتونه حضانت بچه رو با دستور قاضی بگیره در حالت عادی حضانت با پدره کلا

یعنی تا مادر دستور قانونی نگیره خود سر نمیتونه بچه رو از پدر جدا کنه وسلام

شما اشتباه میکنی مادر فقط در صورت شکایت و پیگیری میتونه تا ۷ سالگی ( اونم به همه تا ۷ نمیدن کمتر مید ...

من نظرم رو به عنوان یک وکیل با چند سال سابقه کاری نوشتم نمیدونم شاید شما قاضی یا حقوق دادن هستی و بهتر میدونی.  ولی بهتره یکم در مورد فرق حضانت و ولی قهری مطالعه کنی 

خب خودت هم حرف منو تکرار کردی که ! مادر فقط در صورت شکایت و گرفتن مجوز از دادگاه میتونه فرزند رو از ...

زن زمانی شکایت میکنه که بچه پیش خودش نباشه مثلا شوهرش یا خانواده شوهرش به زور بچه رو برده باشن یا مخفی کرده باشن مگرنه وقتی بچه زیر هفت سال باشه و خانم با بچش رفته باشه خونه پدرش اون وقت شوهره باید دادخواست تعیین ساعت ملاقات بده و نمیتونه بدون اجازه دادگاه بچه رو از مادرش جدا کنه