2777
2789
عنوان

بچمو بردن 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102597 بازدید | 623 پست

اینا همه بهونس ولش کننن 

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام آجی جان

توکل کن بخدا

من یسری کلاس سراغ دارم هم درمان پنیک و روماتیسم رو بصورت کاملا طبیعی و ازرون قیمت ارائه میدن و هم یسری کلاس مشاوره زوجین دارن که کلیییی زوج رو از طلاق نجات دادن

اگه دوست داشته باشی میتونم برات بفرستمشون

سلام عزیزم ایشالله هرچه زودتر به بچه ات برسی د. مورد بیماری رماتیسم هم حتما تحت درمان باش و دارو مصرف کن به مرور بیماری کنترل میشه و قرصات کم میشه وحتی بیماری خاموش میشه دکتر گفت با بالاتر رفتن سن بیماری رماتیسم بهتر میشه

من ۶ساله طبقه بالا مادر شوهرم که پایین چند تا برادر شوهر مجرد بزرگتر از شوهرم هستن وسایلم بالا دکور ...

عزیزم خوندم با خوندش قلبم درد اومد واقعا با گوشت و پوست و استخونم درکت میکنم منم نزدیکیم تا دلت بخواد ضربه دیدم از خانواده اش خیلی ناحقن و اهل دورغگویی و... شوهرم از اونا بدترررررررر 

حتی اگه بره بخوره زمین تو کوچه میاد میگه تقصیر تو بود من خوردم زمین 

چطور به یه مادر میگی جدا کردن بچش کار درستی بوده هرچقدم مریض از یه روانی طرفدازی میکنید بخدا تاوان د ...

یعنی چی دل میشکنه؟؟طرف معلوم نیس میتونه حتی ب خوردو خوراک بچش برسه یا نه!!همه چی رو از نظر احساسی چرا نگا میکنید؟؟چرا فقط از دید این خانوم میبینید؟؟شاید شوهر و مادرشوهر هم دلایل خودشونو دارن شاید اصلا ب بچش نمیرسه و توانشو نداره!!

اون بچه همچین مادری رو میخواد چیکار مادری ک حتی از لحاظ روحی هم نرمال نیس نه جسمی ن روحی!!شما خودت دوسداشتی همچین مادری ازتون نگهداری کنه و فردا پسفردا شملرم درگیر تروما کنه؟

آقا هستم خیلی خیلی معذرت می‌خوام   واقعا همسرتون خیلی بشعور تشریف داره به جای اینکه کمک حالت باشه چه طور به خودش اجازه میده و اسم طلاق میاره واقعا جای تأسف داره 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

واقعا که درست میگی و کاری که کرده بهانه‌ست وگرنه هیچی ازش کم نمیشد اگر برای نظافته خونه یکیو میگرفت تا کمک حالت باشه بعضیا خیلی قلبشون سیاهه امیدوارم پشیمون بشه..

از ته قلبم برات دعا میکنم شوهرت بیاد و با سلامو صلوات ببرت خونت عزیزم

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..