2777
2789
عنوان

بچمو بردن 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102597 بازدید | 623 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوره مجادله رو با توجه به معنایش بخون به نیت اشتی 

بهانه ای خواهد شد و اشتی خواهید کرد 

یکبار هم مجربه 

نشد چند روزی مداومت کن 

دم غروب هفت مرتبه فلق و هفت مرتبه ناس بخون به خدا پناه ببر از شر شوهرت و دشمنانت و ۱۴۶بار حسبی الله بگو

دم غروب چهل بار آیت الکرسی تا علی العظیم بخون و حاجتت را بخواه 

چله حشر و چله ی دعای توسل هم عالیه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

مننم تقریبا همین شرایط دارم ، دخترم ۷ ماهش و یه جا بند نمیشه، ولی دیگه هر جور شده، کاراشو میکنم و مر ...

خدا شفاتون‌ بده من نمیدونم چی بگم ولی اسی با این شایط بچه میخواست چکار ؟ مطمینم مشکلات جسمی اسی قبل بچه هم بوده بلاخره اون تایمی که تواناییش رو داره باید خونه زندگیش رو تمیز نگه داره .....من تا حدودی هم به همسرش حق میدم

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

خدا شفاتون‌ بده من نمیدونم چی بگم ولی اسی با این شایط بچه میخواست چکار ؟ مطمینم مشکلات جسمی اسی قبل ...

حرفتون قبول دارم، گاهی تصمیمات درست، یه کم دور از احساسات و عواطف.

من اینجا چند بار گفتم، اگر برای بچه خوبه بعد طلاق پیش پدرش باشه، مادر باید پا رو دلش بزاره، کلی حرف شنیدم

واقعا کی پشت یخچالش تمیزه

مال من ولی تا دلت بخواد بهانه برای ناسازگاری داشت. برای زحمتام هیچ ارزشی قایل نبود اصلا براش مهم نبود که چه خوبیای دارم فقط عیب میدید عیبای خیالی

با من طوری رفتار کردند که انگار من قلب ندارم.

اسی اگر بخاطر حرف خانوادت بچتو دادی رفت که خاک عالم تو سرت کنن...به توهم میگن  مادر..

من شوهرم به بچم بگه ی لیوان آب بیار از چند جا قیچیش میکنممگه بچت جز تو کسی رو داره 😭😭😭😭😭😭

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

ای وایییی مگه قرار نبود واسطه بشن واسه اشتی

هيـچ حيـوانی به حيـوانی نمیدارد روا آنـچه اين نامردمان با جـان انسان میكنند... والا حرفو میندازن زمین صاحبش برمیداره شماهم به خودت بگیر✨

بیست ماهشه

شکایت کن حتما برو دادگاه‌پرونده تشکیل بده

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
اسی اگر بخاطر حرف خانوادت بچتو دادی رفت که خاک عالم تو سرت کنن...به توهم میگن مادر..من شوهرم به بچم ...

چقد بی ادبی!

تو این شرایط بجای دلداری نمک رو زخم میپاشی

استارتر ی مادره مطمئنا نمی‌خواسته بچه شو ببرن

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
چقد بی ادبی!تو این شرایط بجای دلداری نمک رو زخم میپاشیاستارتر ی مادره مطمئنا نمی‌خواسته بچه شو ببرن

اخه ی   پست شو خوندم ای دست بچش عاصی بود بخون تاپیکاری قبلشو...وگرنه خدا می‌دونه من هیچوقت نمک رو زخم کسی نمیشم ..دلم برای بچه سوهت

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...