2777
2789

من میخوام کلاس نقاشی باز کنم . نه فقط یه کلاس نقاشه معمولی . همزمان هم نقاشی اموزش بدم هم مجسمه سازی ، لباس های نقاشی شده و گلدوزی شده و خاص هم بفروشم ، اکسسوری های چوبی نقاشی شده و کیف و کفش خاص نقاشی شده هم بفروشم .

کار قبلیم این بود که لواشک و میوه خشک درست میکردم میبردم هم به مغازه دارا میفروختم هم خودم انلاین میفروختم .

یه سریا خیلی ارزون میدن حالا من نمیدونم خودشون باغ دارن یا چیزی قاطی لواشکاشون میکنن که اینقدر ارزون میدن  ، من میوه ها رو از میدون تره بار یا باغدار گرون میخریدم و اگه گرونتر از بقیه میدادم کسی نمیخرید ، اصلا برام دست و گردن نمونده بود همش باید پای گاز میموندم.

درسته فروشم زیاد بود ولی سودم کم بود شاید ماهی سی چهل کیلو میفروختم ولی هر کیلو با اون همه زحمت واسم صد تومن یا هفتاد تومن سود داشت . در مجموع با اون همه کار نهایتا ماهی چهار پنج تومن سود میکردم. یعنی ماهی سی میلیون شاید میفروختما ولی از سی میلیون چهار پنج میلیونش سود بود تازه باید منت مغازه دارا رو میکشیدم که ازم بخرن .

حالا نظرم اینه که دیگه به بقیه مغازه دارا ندم . خودم که کلاس نقاشی باز میکنم ، میوه خشکا و لواشکامم برم اونجا یه قسمت بچینم به شاگردام هر کی خواست  بفروشم .

یعنی تو این شهر به این بزرگی ده تا دونه ادم هم پیدا نمیشن که بچه شون رو بفرستن کلاس نقاشی ؟ اخه همون ده تا ادم سود خالصه . مجبور نیستی ۹۰ درصد فروشت رو دوباره بدی مواد اولیه بخری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره فوقش مشتری نیومد تخفیف ویژه بزار ملت ایران عاشق چیزای مفتن

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

تبلیغات و تولید محتوای خوب برای اینستاگرام لازم داری

بقیه اش حله 

بعدشم ورکشاپ های یه روزه تفریحی برگزار میکنی 

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

الان پول تو کار های هنریه

امیدوارم .

اطرافیان میگن مردم پول ندارن شکمشونو سیر کنن ، واسه همین منم اول رفتم تو کار خوراک ، اما کار خوراک پرفروش و کم سوده .

با خودم میگم اگه پول ندارن شکمشونو سیر کنن پس چه جوری دامپزشکیا و پت شاپا شلوغه ، چرا مدارس غیرانتفاعی با اون همه شهریه این همه مشتری دارن

امیدوارم .اطرافیان میگن مردم پول ندارن شکمشونو سیر کنن ، واسه همین منم اول رفتم تو کار خوراک ، اما ک ...

ول کن این چرندیات رو

اتفاقا مردم چون پول ندارن زورشون به کارهای مهم نمیرسه برای چیزای کوچیک وهنری که دلشون رو خوش کنه خرج میکنن

اسی ازافرادترسو ایناکه اهل ریسک نیستن دوری کن بعدشم کلاست روشیک درست کن تزیین کن لواشک ومیوه خشکم‌ان ...

قربونت برم عزیزم 😘😘 

راست میگی همین انلاین بفروشم بهتره اونجوری کلاس کار اموزشگاه  میاد پایین .

من رشتم ، تو کجایی 😍

اولین قدم اینه میوه ازباغداربخر یابروبازارشهرداری شهرتون میوه ارزونتره مثلامن الوسیاه گرون بودبرالواشک نخریدم تاشدکیلویی ۳۰تومن یه سبدگرفتم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖