2777
2789
عنوان

بهم میگن کارت نمیگیره کسی مشتریت نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 20 پست
تبلیغات و تولید محتوای خوب برای اینستاگرام لازم داریبقیه اش حله بعدشم ورکشاپ های یه روزه تفریحی برگز ...

اره خیلی خوب میشه اتفاقا تو فکرم هست مثلا به چند از دوستای دوران لیسانسم  که شهرای دیگه هستن یکیشون مدرس شمع سازیه ، یکیشون مدرس بافتنیه . یکیشون منبت کاری بلده . مثلا دعوتشونم کنم بیان اینجا ورکشاپ برگزار کنن و خودمم برم شهر اونا اموزشگاه اونا ورکشاپ برگزار کنم

اول اینکه تبلیغات خیلی مهمه . ولی الانم وقت زیاد خوبی نیست مدرسه ها شروع شده مگه واسه بچه کوچیکا باشه که مامانشون میخاد از دستشون خلاص شه!!

برای لواشک و میوه خشک باید ارزون بدی چون دست زیاده هر کسی نمیخاد.

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گواهینامه شو گرفتی از فنی حرفه ای؟ محیط اجاره شو داری؟ کلا دردسره مغازه یا اموزشگاه راه انداختن

اره مدرک فنی حرفه ای نقاشی رو گرفتم .

لیسانسمم گرافیک بود اصلا 

یک سال هم تو یه اموزشگاه خانومه سرش شلوغ بود ، منو استخدام کرد نقاشی کودک تدریس کردم

مدرک تربیت مدرس زبان هم دارم (ttc) دو سال زبان هم تدریس کردم تو  اموزشگاه زبان

کلا تو مجردیم تدریس رو خیلی دوس داشتم و دلم میخواست همینجوری پاره وقت تو اموزشگاه ها تدریس کنم و درس بخونم تا دکترای هنر بخونم و استاد دانشگاه بشم 

ازدواج  که کردم شوهرم نذاشت برای کارفرماهای دیگه کار کنم و اصرار داره که خودم کارفرمای خودم باشم ، البته با ادامه تحصیلم یا کار کردن برای دولت مشکلی نداره ولی مشکل اینه که تو شهر شوهرم ارشد هنر نداره و باید برم شهرای دیگه که نمیذاره شهر دیگه برم یا رشته ی دیگه بخونم که نمیخوام الکی یه رشته ی بی ربط بخونم

اول اینکه تبلیغات خیلی مهمه . ولی الانم وقت زیاد خوبی نیست مدرسه ها شروع شده مگه واسه بچه کوچیکا باش ...

الان نه ، الان فعلا دارم نمونه کارام رو بیشتر میکنم فکر کنم سه چهار ماه طول بکشه .

اره خیلی ارزون میدم ولی سودش خیلی کمه ، نمی ارزه به زحمتش

اولین قدم اینه میوه ازباغداربخر یابروبازارشهرداری شهرتون میوه ارزونتره مثلامن الوسیاه گرون بودبرالوا ...

اره اینکارو میکنم 

ولی نمیدونم اشنا ندارم یا چون دخترم نمیدونم سر چیه ، انگار میدون بار به من گرونتر از مغازه دارای دیگع میوه میده .

چند بار هم مچشونو گرفتم ولی باز از رو نمیرن