2777
2789
عنوان

چالش لاغری (بامداد خمار) دوره دوم 💪

| مشاهده متن کامل بحث + 579117 بازدید | 69449 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا الان ۷۴۶تا خوردم ۱۰قاشق ماکارونی و سالاد خیار وگوجه

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
دارم میرم حافظیه واسه همتون فال میگیرم😆😂 

آخ جوووون خوش به حالت😍😍😍😋

وزن اولیه ۶۶ ⬅️🗝🔓۶۴/۲۰۰ ⬅️ 🗝🔓۶۲/۹۰۰ ⬅️🗝 🔓۶۱/۹۰۰⬅️🔐 ۶۰/۹۰۰⬅️ 🔐۵۹/۹۰۰⬅️🔐۵۸/۹۰۰⬅️🥇🏆 ۵۶ 🥇🏆 🔜🔚  تیکر کاهش وزنمه😋😊
جاداره اینجا یه خداقوت پهلوانی بهت بگیم😂چه خبر بوده حالا😂

پشیمونم خواهر 😢😤😓

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
واسه همه فال لاغری میگیرم😂😂

اره اره 😂😂😂😋😋

وزن اولیه ۶۶ ⬅️🗝🔓۶۴/۲۰۰ ⬅️ 🗝🔓۶۲/۹۰۰ ⬅️🗝 🔓۶۱/۹۰۰⬅️🔐 ۶۰/۹۰۰⬅️ 🔐۵۹/۹۰۰⬅️🔐۵۸/۹۰۰⬅️🥇🏆 ۵۶ 🥇🏆 🔜🔚  تیکر کاهش وزنمه😋😊
واسه همه فال لاغری میگیرم😂😂

سها هستی؟

مرسی از انرژی که میدی، همون که پارچه سفیده و توش طرح ابی داره؟؟؟؟

عزیززم کارت تمیزه واقعا

عاره همین پارچه سفیده

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
بیا تا بزنمت دفعه ای دیگه ازین ارفاقا به خودت نکنی😂😂👊👊کافیه یا بزنم بازم؟😂😂

نه جون من کافیه نزن 🤕🤕🤕درب و داغون شدم

قول قول

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
عزیززم کارت تمیزه واقعا عاره همین پارچه سفیده

سحر جان برات فرستادم، صفحه اش یادم نیست، تو اعلانات نگاه کنی پیداش میکنی

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
اره باشه عزیزم منم میخوام شکمم که اب شد  ورزشای با سن رو انجام بدم بر جسته شه 😉 میخوام ای ...

مبیناجون همسرت دقیقاعین همسرمنه عقایدش.اگه حرفه ای وطولانی مدت کارکنی سفت وعضله ای میشه من خودم چندسال باشگاه رفتم مثل شما ۳تازایمانم داشتم،بدنم سفت نشده روم به دیوارخواهرهم نرمه هم خوش فرم شدم اگه  میخوای  شماهم همین کاروانجام بده.اقامونم  هم راضیه وخوشش اومده.الانم توخونه بیشتردرازنشت میرم وباسن پهلو کارمیکنم.

هیچ وقت به گمان اینکه وقت داریدننشینید زیرادرعمل میبینید که همیشه وقت کم وکوتاه است.