2777
2789
عنوان

خانومای تازه باردار بیاین کمک

180 بازدید | 30 پست

سلام من روز سیزده فروردین شب لک قهوه ای دیدم در صورتیکه روز پریود من 18هر ماهه دیشبم باز همون لک با ترشحات کرم رنگ بود گفتم حتما لانه گزینی هست ی بی چک گذاشتم امروز صبح منفی بود به نظرتون چیکار کنم به نظرتون باردارم؟اگه باردارم بی بی چرا نشون نداد؟

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه بیبی چک دیر تشخیص بده,صبر کن ۱۰ روز دیگه دوباره تست بده

به نظرتون باردارم؟ خیلی استرس دارم

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
از کجا مطمئنی باردار بودی

من اخه لکه بینی دارم دوروزه نمیدونمم باردارم یا نه

هر لکی که لکه لانه گزینی نیست. ان شاالله کهبارداری .ازمایش بده اگر نبودی برو دکتر ببین دلیل لکه چیه

پس لکه لانه گزینی چه جوریه؟اخه سر بارداری قبلمم اینجور شدم ولی دقیقا روز پریودم لکه بینی گرفتم ولی ایندفعه شش روز جلوتره از پریودم

اگه لک لانه گزینی باشه به این زودی با بی بی چک مشخص نمیشه باید پريوديت عقب بیفته تا توی ادرار هورمون ...

شما صدا قلب نی نی شنیدین؟😍

خوشمزه های هانان🍏. دارای نماد اعتماد🍎 ارسال به سراسر کشور و خارج از کشور😍😎
اگه لک لانه گزینی باشه به این زودی با بی بی چک مشخص نمیشه باید پريوديت عقب بیفته تا توی ادرار هورمون ...

تو ازمایش خون معلوم میشه حتمااا؟

شما صدا قلب نی نی شنیدین؟😍

من توی هفته 5به دلیل لکه بینی رفتم سونو که خداروشکر گفت قلب تشکیل شده و میزنه اما تعداد ضربان و نگفت دو روز پیش باز خونریزی کردم و رفتم سونو بازم گفت جنین سالمه و نوار قلبشو برام گرفت

من توی هفته 5به دلیل لکه بینی رفتم سونو که خداروشکر گفت قلب تشکیل شده و میزنه اما تعداد ضربان و نگفت ...

خداروشکر😍😍😍

منم بنظرتون آخر فروردین برم تشکیل شده قلبش؟

خوشمزه های هانان🍏. دارای نماد اعتماد🍎 ارسال به سراسر کشور و خارج از کشور😍😎